Fraktsjef Thomas Lone og Widerøe Cargo møter netthandels-eksplosjonen.

Widerøe møter netthandel-eksplosjonen

Widerøe Cargo og fraktsjef Thomas Lone lanserer en revolusjonerende e-handelsdistribusjon på nyåret.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lone forteller til Mtlogistikk at dette er et spesialisert fraktprodukt for å møte den sterkt økende netthandelen i storbyer, tettsteder og bygder utenfor det sentrale Østlandet.

- Mange i vårt langstrakte land får ikke nyte godt av like rask transport på netthandel som for eksempel vi som bor her i Østlandsgryta, sier Widerøes fraktsjef Thomas Lone til Mtlogistikk.

Har løsningen

Nå blir imidlertid problemet løst. Allerede fra nyåret lanserer Widerøe samme-/nestedagslevering til store deler av Norge.

- Vi starter med en rekke steder nord for Trondheim, i tillegg til Molde, og så bare kjører vi på etter hvert og utvider etter behov, forteller fraktsjefen som understreker følgende: - I et raskt voksende netthandelsmarked ser også vi inntjeningsmuligheter, ikke minst i distriktene med store hull i markedet.

Widerøes fraktsjef Thomas Lone bidrar til å revolusjonere netthandels-distribusjonen.

– Jo lenger nord vi kommer, desto mer netthandles det. Og så vidt jeg skjønner er Berlevåg den nye netthandels-hovedstaden, sier Lone.

Fra person- til fraktfly

Fraktsjefen understreker behovet for gode og tilfredsstillende leveringer, noe det er gode muligheter for med Widerøes rike rutenettverk.

– Med nedgangen i persontrafikken ser vi muligheter for ombygging fra person- til fraktfly, hvis behovene melder seg, sier Lone.

Han er også klar for å utvide samarbeidsnettet med andre transport- og distribusjonsaktører ved Widerøes 40 destinasjoner.

Powered by Labrador CMS