SalMar-sjefen sier opp

Yngve Myhre fratrer som konsernsjef i SalMar.

Publisert Sist oppdatert

Ansettelsesforholdet opphører fra 30. juni i år og styret starter umiddelbart jobben med å søke hans erstatter.

Med stødig hånd

- Vi takker Myhre for den innsatsen han har lagt ned i en periode hvor selskapet har gjennomgått en betydelig vekst og utvikling. Under Myhres ledelse har SalMar fortsatt fremgang og vekst slik at en ny konsernsjef vil overta ledelsen av et meget robust selskap, sier styreleder Bjørn Flatgård.

Myhre tiltrådte som konsernsjef i juni 2011 og selskapet har de siste årene vokst både organisk og gjennom strategiske oppkjøp.

Hektisk

Etter en hektisk periode har Myhre nå funnet det riktig å be om avløsning fra stillingen som konsernsjef. Myhre ønsker å takke eiere, styret og arbeidskollegaer for samarbeidet i perioden som konsernsjef.

- Det har vært en spennende, lærerik og utfordrende etappe i SalMar siden jeg tiltrådte i 2011, men etter flere år med pendlertilværelse til Frøya, samt nærmere 200 reisedager i året, er det nå tid for å prioritere familien. SalMar er ett av de mest spennende sjømatselskapene i Norge og takket være innsatsen fra dyktige og kompetente arbeidskollegaer har selskapet et solid fundament for fortsettelsen, sier Yngve Myhre.

I henhold til SalMar's arbeidsavtale med Yngve Myhre, vil han få en 6 måneders etterlønn.