Slik vil Toyota Material Handlings nye anlegg på Gardermoen se ut når det står ferdig neste sommer.

Toyota til Oslo Logistikkpark Gardermoen

Toyota Material Handling Norway AS flytter inn i Oslo Logistikkpark Gardermoen med sitt nye logistikk- og servicesenter.

Publisert

Toyota Material Handling Norway AS og Fabritius Gruppen AS har etter en god samarbeidsprosess kommet frem til et felles prosjekt for nybygg i Oslo Logistikkpark Gardermoen.

Toyota Material Handling Norway AS blir med dette den tredje leietakeren inn i Oslo Logistikkpark Gardermoen hvor Sport Holding og OneMed Services allerede er på plass.

- Et nytt bygg på Gardermoen er med på å optimalisere vår LEAN-tankegang gjennom funksjonelle areal og effektive kvadratmeter. Våre kjerneverdier er dypt forankret i samtlige prosesser hos oss. Kontinuerlig forbedring, Kaizen, er en av kjerneverdiene som ble avgjørende da vi tok valget om å bygge nytt Fleet Management Center på Gardermoen, sier administrerende direktør, Lars Kleveland.

«Very good»

TMHNO sitt nye bygg blir på litt over 9000 m2 og skal få en BREEAM NOR Very Good-sertifisering. Bygget som skal stå ferdig sommeren 2025. Veidekke Logistikkbygg som skal stå for oppføringen.

- Vi i Toyota Material Handling har også forpliktet oss til netto nullutslipp fra egen virksomhet innen 2033, og det nye bygg vil bidra til å nå dette målet, fortsetter Kleveland

Det er det det nåværende Oslo-kontoret som skal flyttes til Gardermoen. TMHNOs hovedkontor vil fortsatt ligge i Trondheim. Rundt 85 årsverk flyttes fra Oslo til Gardermoen. 

1000 dekar

Oslo Logistikkpark Gardermoen er Fabritius' største utviklingsprosjekt innenl logistikkeiendom. Her tilbys skreddersydde lager- og logistikkbygg på to sentralt plasserte tomteområder på til sammen 1.000 dekar. Området ligger med nærhet til Oslo lufthavn, hovedveitraseer som E6 og E16 og Oslo, noe som gjør beliggenheten strategisk for landsdekkende logistikk og beredskap.

- Vi er godt fornøyde med at Toyota Material Handling Norway AS har valgt å legge sitt anlegg til Oslo Logistikkpark Gardermoen og vi ser frem til et langt og godt samarbeid» sier daglig leder i Fabritius, Erik Stensli.

Powered by Labrador CMS