skjermdump ShipTrack
skjermdump ShipTrack

Descartes kjøper ShipTrack

Descartes Systems Group har kjøpt opp det canadiske selskapet ShipTrack, leverandør av løsninger med fokus på Last Mile levering til e-handelsbransjen.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Edward Ryan, adm. direktør i Descartes.
Edward Ryan, adm. direktør i Descartes.

ShipTrack, med hovedkontor like utenfor Ottawa i Canada, er en av stor leverandører av skybaserte løsninger for sporing av leveranser. Med ShipTracks plattform automatiseres leveransene samtidig som kundene får leveranseoppdateringer i sanntid samt informasjon om beregnet ankomst.

Gjennom oppkjøpet ønsker Descartes å styrke sitt tilbud av løsninger for logistikkintensive virksomheter og e-handelstilbudet.

- Vi ser at det akkurat nå pågår et skifte i hvordan vi mennesker konsumerer, og vi kommer fortsatt til å se en økning i varer som kjøpes på nett. Vi intensiverer derfor investeringene i våre e-handelsløsninger for å sikre at våre kunder, både store og små, kan møte etterspørselen og leve opp til sine kunders forventninger om effektiv levering. Oppkjøpet av ShipTrack er helt i tråd med vår strategi, og sammen med våre mobile løsninger for ruteoptimering dekker vi nå et tomrom i markedet, sier Edward J. Ryan, adm. dir. i Descartes Systems Group.

ShipTracks skalerbare og konfigurerbare plattform passer spesielt godt for aktører som driver med e-handel og hjemlevering av pakker og medisin, der behovet for en effektiv prosess for Last Mile-levering er stort.

– Utfordringen mange distributører i dag står overfor når det gjelder de siste kilometerne av leveransen, er om hvordan de kan håndtere økte leveringsvolumer i en tid da kundenes krav til ulike leveringsmåter og oppdateringer i sanntid også har økt. Vår plattform hjelper disse aktørene med å møte utfordringene ved hjelp av kraftfulle arbeidsflyter gjennom hele leveransen og informasjon i sanntid til sluttkunden. Sammen med Descartes ser vi nå store muligheter til å skape et unikt produkt som kombinerer våre leveringsløsninger med ruteoptimeringen fra Descartes, sier Shawn Winter, medgrunnlegger av ShipTrack og VP Mobility Solutions hos Descartes.

Powered by Labrador CMS