Bærekraftssjef Agnethe Eyde i Jotun sammen med ordfører i Sandefjord Bjørn Ole Gleditsch (fra høyre), administrerende direktør Knut Eriksmoen i Schenker Norge og Jotuns logistikkdirektør Erik Marheim.

Schenker kjører maling på strøm

Setter inn elektrisk Volvo på ruten i Sandefjord for Jotun.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Logistikk 2022

Har du husket å melde deg på til årets mest spennende logistikk-konferanse?

Når: 31. mai

Hvor: Vika Kino, Oslo

Blant foredragsholderne:

Thor Myklebust, seniorforsker, Sintef og Hyperloop Cargo

Ole Andreas Hagen, næringspolitisk direktør NHO LT

Pia Meling, VP Sales and Marketing Massterly

Lars Erik Matsson Fagernæs, CEO Aviant

Silvija Seres, matematiker og teknologinvestor, LØRN.TECH

Kim Aleksander Hammer Iversen, gründer Zendera.

Elisa Gasperini, leder for bærekraft og samfunnsansvar, Ahlsell Norge

Steffen Larvoll, Nova Retail

Runar Wiksnes, Økonom, Virke

Loek Vredenberg, CTO IBM

Se fullstendig program og kjøp konferansebilett på: www.logistikk2022.no

Fra onsdag 11. mai går en Volvo Fl Electric i daglig rute med varer som skal videre til Jotuns kunder i Norge. Bilen laster hele 18 paller og har en nyttelast på 5.550 kg. Dette er maling og malingsprodukter som i seg selv er miljøvennlige produkter. Nå blir også reisen også mer miljøvennlig.

Schenker har i en årrekke vært logistikkleverandør for Jotun, og med fokus på å utvikle bærekraftige løsninger er høyt på dagsorden. Nå kan selskapene realisere en ny miljøvennlig rute i Sandefjord, heter det i pressemeldingen fra selskapene.

Schenker har vært en driver innen bærekraftig transport i Norge, og har allerede en større elektrisk lastebilpark som betjener flere norske byer. Jotun har vært en pådriver for å komme i gang også i Sandefjord, og løsningen var å sette inn en av de større elektriske lastebilene i fast ruten mellom Jotuns lager og godsterminalen på Skolmar.

Siden starten i 1926 har Jotun vært opptatt av å beskytte mennesker, eiendom, lokalsamfunn og miljø.‎ ‎Basert på omfattende forskning og utvikling og selskapets GreenSteps-program, er Jotuns ambisjon å innovere på tvers av verdikjeden for å levere mer bærekraftige produkter og tjenester av høy kvalitet, ytelse og holdbarhet.‎ ‎‎De ser bærekraft som en integrert del av sin forretningsmodell og et langsiktig konkurransefortrinn.‎

Powered by Labrador CMS