Kaptein Hoberg inviterer

Cato Hoberg ønsker nok en gang velkommen om bord på MS Color Magic.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Østlandsavdelingen av Logistikkforeningen foretrekker sjøluft på sine årskonferanser. Derfor har Hoberg også denne gangen lagt opp en stø kurs for å lose foreningen gjennom den tradisjonelle konferansen til Kiel, et reisefølge med et 250-talls deltagere og ledsagere.

Nettverk

Logistikkforeningens styreleder har aldri lagt skjul på at dette først og fremst er en nettverkskonferanse. Han lover faglig påfyll gjennom gode logistikkforedrag og gjennom sosial omgang med andre logistikkinteresserte, slik at deltagerne får godt utbytte av turen.

Bred erfaring

Cato begynte 1. desember ifjor som Business Manager i Centiro med hovedkontor i Borås i Sverige. Dermed forlot han stillingen som eServices Project Manager i KGH Customs Services, hvor han har jobbet siden 2008. Cato har jobbet i logistikkbransjen siden 1984, da han begynte i utlandsavdelingen i tidligere Linjegods. I perioden frem til 1999 var han innom Tollpost, DHL og Schenker. Etter det jobbet han med integrasjon av kundens og leverandørens produksjonssystem, inntil han begynte i KGH Customs Services i 2008.

Powered by Labrador CMS