Ny pressesjef i Posten

​Kenneth Tjønndal Pettersen (46) er ansatt som ny pressesjef i Posten Norge. Han kommer fra stillingen som konserndirektør kommunikasjon i Umoe Restaurants.

Publisert

Tjønndal Pettersen har solid kommunikasjonsbakgrunn fra ulike virksomheter, PR-byråer, etter at han startet sin karriere som journalist i P4. Han har blant annet vært i Telenor/Canal Digital, JKL Group, McCann Worldgroup, Kavlikonsernet, Geelmuyden Kiese og P4, opplyser Posten i en pressemelding.

Posten Norge er et nordisk post- og logistikkonsern med et betydelig samfunnsansvar, og pressen er en prioritert kanal i kommunikasjonsarbeidet.

-Vi er glade for å ha fått Kenneth på laget. Han har solid erfaring og de riktige egenskapene for å løse oppgavene som pressesjef i Posten og Bring. Konsernet opplever stor interesse fra journalister og vi er blant Norges mest omtalte virksomheter. Derfor har vi valgt å ha en dedikert pressesjef som er konsernets ansikt utad og som trives med høyt tempo i et utviklingsorientert konsern, sier kommunikasjonsdirektør Elisabeth H. Gjølme i Posten Norge.

Tjønndal Pettersen startet i jobben 1. februar og ser frem til å videreutvikle Posten og Brings medierelasjoner og formidle selskapets verdiskapning.

- Posten representerer kritisk infrastruktur i det norske samfunnet og er en viktig del av nordmenns hverdag. Jeg er imponert over hvordan Posten jobber med innovasjon, digitalisering og bærekraft for å gjøre hverdagen enklere for brukerne. Posten ble tidligere i år kåret til Norges mest innovative selskap, det sier mye om en offensiv og tilpasningsdyktig kultur som jeg gleder meg veldig til å bli en del av, sier Kenneth Tjønndal Pettersen

Tjønndal Pettersen bor i Oslo, men har vokst opp i Moss. Han har utdannelse fra Norges Markedshøyskole og BI.