Pakker så langt øyet kan se på Posten og Brings Logistikksenter Oslo i dag.

Pakkerekord

Posten opplever en økning på 30 prosent økning i volumene.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den siste uken kom 324 semitrailere til Posten og Brings Logistikksenter Oslo, som håndterer de fleste pakkene her i landet. Det er ventet 30 prosent flere pakker enn samme uke i fjor, melder Posten i en pressemelding.

Produksjonsmedarbeider Sager Bak Alrayani er en av 1300 medarbeidere på Logistikksenter Oslo som sørger for at pakkene kommer frem.

Full fart
- Vi var forberedt på økning, men er likevel gledelig overrasket. De mengdene som kommer inn til Postens terminaler er større enn noen sinne i forbindelse med Black Friday. Nå er alle mann på dekk og pakkebåndene går for full fart, sier pressesjef John Eckhoff i Posten Norge.

Noe av økningen skyldes at Posten har fått flere nettbutikker som kunder det siste året, samtidig som Black Friday-handelen øker kraftig år for år. De neste dagene er det ventet i gjennomsnitt 200.000 pakker i døgnet på Posten og Brings Logistikksenter Oslo.

- Vår klare oppfordring er at du henter pakken din på Posten så raskt som mulig. Erfaringsmessig øker pakkeantallet kraftig de neste to-tre ukene, og vi risikerer at det blir helt fullt på Post i Butikk. Vi anbefaler å laste ned Posten-appen og hente pakken så for du får varsel der, sier Eckhoff.

Dersom det blir travelt i julestria, kan du også få pakken levert på døra. Posten har i år utvidet tilbudet om hjemlevering til hele Norge.

- Vi ser en kraftig økning i antallet hjembestillinger. Mange synes det er både praktisk og behagelig å få pakken rett hjem, sier Eckhoff.

Pressesjef John Eckhoff i Posten Norge med en av 200.000 pakker som skal gjennom Logistikksenter Oslo tirsdag. FOTO: Posten
Powered by Labrador CMS