Bring går inn på eiersiden i det svenske teknologiselskapet Crossborderit
Bring går inn på eiersiden i det svenske teknologiselskapet Crossborderit

Bring med tech-investering

Bring går inn på eiersiden i det svenske teknologiselskapet Crossborderit (CBIT)

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

CBIT besitter viktig teknologi som forenkler toll- og avgiftbehandlingen ved internasjonal handel, opplyser Bring-eier Posten Norge i en pressemelding. Andre investorer som deltar er blant annet Per Victor - grunnlegger av Firstvet, Clover Hill Holdings LTD. og MEI Invest.

Crossborderit (CBIT) tilbyr en SAAS løsning innen global e-handel som håndterer toll og avgifter ved kjøpstidspunktet - forhåndsbetalte tollavgifter (Delivered Duty Paid, DDP).

Uavhengig av operatør skaper CBIT en API-løsning som kobler transportører, e-handlere, betalingsaktører og mottaker sammen. Resultatet er en totalløsning som gir betaling av skatter og avgifter ved kjøpstidspunktet, minsker usikkerhet hos kjøperen om totalpris og bidrar til raskere leveranser, ifølge selskapet.

- Crossborderit (CBIT) tilbyr en enkel løsning for post- og logistikkselskaper som vi tror vil forenkle og løse et smertepunkt i global handel – og gjøre internasjonal handel enklere, sier Siri Marie Hagen, Direktør i Bring Ventures.

- Vi er glade for å få et så fremtidsrettet selskap med bred kompetanse innen post- og logistikkområdet som Bring (Posten) inn på eiersiden. Vi ser frem til et sterkt og tett samarbeid og bli en del av deres økosystem, sier Damon Baca, medstifter av CBIT.

- CBITs løsning er et sterkt signal til post- og logistikkaktører om at den kompliserte prosessen ved innkreving og betaling av avgifter for e-handelsforsendelser er utfordrende, men løsbar, sier Damon Baca.

CBIT retter seg mot postselskaper, kurerselskaper, e-handelsaktører og alle som distribuerer produkter innen EU med IT-løsninger som skal forenkle transaksjonsprosesser og forbedre kjøpsopplevelsen.

Powered by Labrador CMS