Bring skal sammen med Two gjøre det smidigere og enklere å bestille et bud på nett.

Forenkler budbestilling

Bring sammen med startupselskapet Two lanserer ny tjeneste for bestilling av bud.

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tidligere i år investerte Bring i det norske oppstartsselskapet Tillit, som nå har skiftet navn til Two. Nå har de to selskapene gått sammen og lanserer denne uken en tjeneste de mener er markedets raskeste budbestilling.

Two tilbyr i utgangspunktet smarte fakturaløsninger for bedriftskunder, men nå har man integrert betalingsløsningen i en ny bestillingsløsning for bud. Tjenesten skal gjøre det betydelig mer smidig å bestille bud, slik at man slipper tidskrevende prosesser med egne kontoer og utlegg, opplyser Posten Norge i en pressemelding.

- Vi investerer i Two, både fordi det er et spennende selskap med et dyktig team og fordi vi ser et stort potensial i hvordan teknologien og funksjonene kan tilføre ny kundeverdi i våre tjenester. Vi starter med å integrere deres funksjonalitet i vår budbestilling. Når noe skal leveres med bud er det ofte akutt, det skal skje raskt og smidig - og det må også bestillingsprosessen være, sier Anett Sørli Berger, Investment manager på Bring Ventures.

Da Two startet opp, var formålet å forenkle B2B-transaksjoner. Two jobber for å gjøre handel mellom selskaper enkelt og trygt på nettet.

- Selv om vi er i 2021 krever fortsatt de fleste som selger produkter og tjenester til andre bedrifter at du kontakter dem via telefon eller mail for å kunne kjøpe hos dem. Prosessen er manuell og det kan ta flere dager før man blir godkjent til å handle på faktura. Dette vil vi endre på. Vi skal gjøre det betydelig enklere og raskere, samtidig som det ikke går på bekostning av sikkerheten, sier daglig leder hos Two, Andreas Mjelde.

Slik fungerer det:

  • Gå inn på og klikk deg fram til tjenester/bud og ekspress/lokale bud og distribusjon. Klikk på knappen ”Sjekk pris og bestill bud”
  • Fyll inn informasjon om din bestilling; adresser og tidspunkt for henting og levering
  • Se pris og bestill bud
  • Selskapsinformasjon sendes til Two, som gjør en kreditkontroll i løpet av noen sekunder
  • Budleveransen utføres av Bring, og etter utført oppdrag får bedriften en faktura fra Two
Powered by Labrador CMS