Bobcat-Doosan har en ny serie elektriske stortrucker, og nå er den første på plass hos den norske forhandleren Scanlift Maskin.

Ny el-stortruck fra Bobcat-Doosan

Publisert Sist oppdatert

Scanlift Maskin AS er forhandler av gaffeltrucker fra Bobcat-Doosan, og kan nå levere elektriske gaffeltrucker med opptil 10 tonns kapasitet fra den anerkjente sørkoreanske produsenten. I tillegg kan dieseltrucker med opptil 25 tonns kapasitet leveres.

I februar har Scanlift Maskin AS besøk av Bobcat-Doosan B80NS som er en elektrisk truck med løftekapasitet på 8 tonn med lastesenter på 900 mm.

Denne gaffeltrucken har ekstremt god førerkomfort og gir en utmerket sikt for føreren med hjelp av store vindusflater. Føreren vil oppleve toppkomfort mens de manøvrerer gjennom utfordrende arbeidsområder. Takket være et 96-volts høykapasitetsbatteri, oppnår denne serien imponerende produktivitet og lang driftstid mellom ladesyklusene, heter det fra leverandøren om B80NS-maskinen.

Maskinen er lakkert i Doosans oransje farger, men Scanlift brander den som Bobcat-Doosan. Årsaken til det er at alle Doosans trucker etter hvert skal hete Bobcat og få hvit som hovedfarge. Denne trucken har ikke fått den nye lakken, og dermed brukes dobbeltnavnet enn så lenge.

Produsenten mener for øvrig at den elektriske varianten fint skal kunne matche ytelsen til tilsvarende dieseltrucker, og tåle et langt skift på én lading. Trengs trucken for enda lengre arbeidsøkter, kan batteriet enkelt byttes ut. 

Powered by Labrador CMS