Doosan-truckene Kystverket har investert i er oppgradert med blant annet kraftig LED-belysning for god sikt under alle forhold, ryggekamera for økt sikkerhet, en Defa-pakke med lader for effektiv drift, samt en tiltbar kabin som gir enkel tilkomst for service og vedlikehold

Doosan-trucker styrker beredskapen hos Kystverket

Scanlift Maskin AS har levert åtte kraftige Doosan gaffeltrucker til Kystverkets beredskapsdepot i Norge.

Publisert Sist oppdatert

I løpet av september har Scanlift Maskin levert Kystverkets beredskapsdepot over hele Norge med åtte splitter nye Doosan gaffeltrucker med en løftekapasitet på ni tonn. 

Kystverket har mottatt disse kraftige maskinene ved beredskapsdepotene i Tromsø, Bodø, Ålesund, Ørlandet, Bergen/Mongstad, Horten og Kristiansand. Hver av disse depotene har fått grundig opplæring i drift og vedlikehold av de nye maskinene, opplyser Scanlift Maskin i en pressemelding.

Oppgraderte

De nye Doosan D90S-9 gaffeltruckene som er levert til Kystverket har blitt utstyrt med en rekke funksjoner for å møte kundens spesifikke behov. Dette inkluderer kraftig LED-belysning for god sikt under alle forhold, ryggekamera for økt sikkerhet, en Defa-pakke med lader for effektiv drift, samt en tiltbar kabin som gir enkel tilkomst for service og vedlikehold. En ekstra verdifull funksjon er et tiltvinkelsystem som alltid viser mastens vinkel, noe som ytterligere forbedrer operatørens kontroll og nøyaktighet under løfteoperasjoner.

– Som leverandør av gaffeltrucker til Kystverkets beredskapsdepot over hele landet, har vi fokusert på å etablere et effektivt serviceapparat som sikrer optimal ytelse og pålitelighet av maskinene. Dette forventes å være en viktig forutsetning for et vellykket samarbeid mellom oss og Kystverket i tiden fremover, skriver Scanlift Maskin i pressemeldingen.

– Denne betydningsfulle leveransen understreker vårt engasjement for å levere førsteklasses maskiner og tjenester til organisasjoner som Kystverket, som spiller en avgjørende rolle i å ivareta sikkerheten og beredskapen langs Norges kystlinje, heter det videre.

Skifter navn

Doosan-gaffeltrucker skal i løpet av kort tid skifte navn til Bobcat. Bobcat-merkenavnet eiers av Doosan Industrial Vehicle og brukes allerede på teleskoptrucker og anleggsmaskiner. Scanlift Maskin er forhandler av Bobcats teleskoptrucker, og får fremover samlet mer av produktene sine under samme merkenavn.

– Det er prosess som går gradvis ved nyttår. Bobcat har en bred portefølje totalt sett, og da blir gaffeltruck et godt tilskudd til det, sier daglig leder i Scanlift Maskin, Geir Inge Lerang til MT.

Powered by Labrador CMS