Gaffeltrucker med Bobcat-merkenavnet blir å finne på messer utover våren.
Gaffeltrucker med Bobcat-merkenavnet blir å finne på messer utover våren.

Doosan-trucker blir Bobcat

Gaffeltruckene som lages av Doosan Group skal ikke lenger hete Doosan.

Publisert Sist oppdatert

I en ny, global merkevarestrategi har Doosan Group bestemt seg for å endre navn på produktene som leveres av Doosan Portable Power og Doosan Industrial Vehicle til Bobcat.

Ifølge CEO i Doosan Bobcat, Scott Park, gjøres endringen fordi Bobcat er et «ikonisk» merkenavn.

– Doosan Portable Power og Doosan Industrial Vehicle har lang tradisjon for å utvikle høykvalitetsprodukter. Å legge disse sterke Doosan-merkene inn i Bobcat-porteføljen, gjør oss i stand til å utvide disse forretningsområdene, og samtidig utøke forretningsområdet til hele Doosan Bobcat, og tilby enda flere løsninger som kan hjelpe kundene våre til å utrette mer, sier Park i en pressemelding.

Pressemeldingen understreker at Bobcat har utvidet produktporteføljen sin kraftig de siste årene, og lansert nye produkter i et høyere tempo enn noensinne.

Innfasingen av Bobcat-navnet starter umiddelbart, og Bobcat-trucker vil bli vist både under ProMat i Chicago nå i mars, og under Logimat i Stuttgart i april.

I Norge er Scanlift Maskin forhandler av materialhåndteringsutstyr fra Doosan Industrial Vehicle. Frem til nå har ulike produkter hatt ulike merkenavn. Daglig leder Svein Ove Sunde ser frem til å rendyrke ett merkenavn fremover.

- For Scanlift Maskin as sin del er dette en noe vi er veldig fornøyd med og ser frem til å samle alle våre agentur under samme merkevare - Bobcat, sier han til MT.

Powered by Labrador CMS