Gaffeltrucker med Bobcat-merkenavnet blir å finne på messer utover våren.

Doosan-trucker blir Bobcat

Gaffeltruckene som lages av Doosan Group skal ikke lenger hete Doosan.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I en ny, global merkevarestrategi har Doosan Group bestemt seg for å endre navn på produktene som leveres av Doosan Portable Power og Doosan Industrial Vehicle til Bobcat.

Ifølge CEO i Doosan Bobcat, Scott Park, gjøres endringen fordi Bobcat er et «ikonisk» merkenavn.

– Doosan Portable Power og Doosan Industrial Vehicle har lang tradisjon for å utvikle høykvalitetsprodukter. Å legge disse sterke Doosan-merkene inn i Bobcat-porteføljen, gjør oss i stand til å utvide disse forretningsområdene, og samtidig utøke forretningsområdet til hele Doosan Bobcat, og tilby enda flere løsninger som kan hjelpe kundene våre til å utrette mer, sier Park i en pressemelding.

Pressemeldingen understreker at Bobcat har utvidet produktporteføljen sin kraftig de siste årene, og lansert nye produkter i et høyere tempo enn noensinne.

Innfasingen av Bobcat-navnet starter umiddelbart, og Bobcat-trucker vil bli vist både under ProMat i Chicago nå i mars, og under Logimat i Stuttgart i april.

I Norge er Scanlift Maskin forhandler av materialhåndteringsutstyr fra Doosan Industrial Vehicle. Frem til nå har ulike produkter hatt ulike merkenavn. Daglig leder Svein Ove Sunde ser frem til å rendyrke ett merkenavn fremover.

- For Scanlift Maskin as sin del er dette en noe vi er veldig fornøyd med og ser frem til å samle alle våre agentur under samme merkevare - Bobcat, sier han til MT.

Powered by Labrador CMS