Styrking av Mercedes-Benz Nyttekjøretøy

Bertel O. Steen AS foretar fra årsskiftet en omorganisering for å styrke Mercedes-Benz Nyttekjøretøy. Nøkkelpersonene kommer fra egen organisasjon.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Våren 2014 ble Morten Brønstad hentet tilbake til Bertel O. Steen etter nesten tre år som adm. direktør i Bilbutikk 1. Han ble direktør for Mercedes-Benz Nyttekjøretøy med ansvaret for å gjennomføre nødvendige endringer i enheten, og han skulle også finne en etterfølger.

En av endringene var å dele lastebilavdelingen i to, med en salgsdirektør for lastebil og en direktør for lastebil import. I sistnevnte funksjon ble Per Ragnar Johansen ansatt 1. oktober, men det har åpenbart ligget i kortene at han skulle få en større rolle. Det skjer fra årsskiftet når han får det formelle ansvaret for hele forretningsenheten, Mercedes-Benz Nyttekjøretøy.

Lang erfaring

Per Ragnar Johansen har lang erfaring fra bilbransjen. I perioden 2003–2011 var han adm. direktør i Volvo Norge AS med ansvaret for importvirksomheten for lastebil og den egeneide forhandlervirksomheten Volvo Truck Center med ni forhandleranlegg. Han hadde de siste to årene før dette hatt andre funksjoner hos Volvo Norge. Han har også vært region- og produktsjef i Møller US Import AS og regionsjef i Toyota Norge AS.

Brønstad til detalj

Nåværende direktør for Mercedes-Benz Nyttekjøretøy, Morten Brønstad, går tilbake til sin tidligere stilling som regionsdirektør i Bertel O. Steen Detalj. - Vi har gjennom det siste halve året hatt en god gjennomgang av Mercedes-Benz Nyttekjøretøy og fått på plass et bra team som er godt rustet til å ta enheten videre, sier han. - Selv ønsker jeg å bruke tiden i Bertel O. Steen Detalj, siden arbeidet i denne enheten ligger hjertet mitt nærmest.

Inn fra ettermarkedet

Knut Arne Sæta etterfølger Johansen som direktør for lastebil import og får dermed ansvaret for importorganisasjonen og kontakten med Daimler. Han kommer fra stillingen som direktør for ettermarkedet i Mercedes-Benz Nyttekjøretøy, en rolle han har hatt i drøyt tre år. Han har vært ansatt i Bertel O. Steen i 13 år og har hele tiden jobbet med Mercedes-Benz Norge.

Powered by Labrador CMS