Med ny terminal i Bergen og nyansettelse i Møre og Romsdal, håper ColliCare å vokse på Vestlandet
Med ny terminal i Bergen og nyansettelse i Møre og Romsdal, håper ColliCare å vokse på Vestlandet

ColliCare styrker seg på Vestlandet

Har åpnet terminal ved Flesland og satser mot nye kunder i Møre og Romsdal.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

ColliCare Logistics overtok 1. november en terminal på Kokstad like ved Bergen Lufthavn Flesland. Terminalen skal være et knutepunkt for selskapets distribusjon i Bergensområdet.

Terminalen er på 2200 m² og ledes Jalal Zarghoon. Fra terminalen er det satt opp faste ruter, målet er å gi bedre kundeopplevelse ved å ta kontroll på enda et ledd i transporten ut til kunden – for både B2B- og B2C-leveringer, opplyser selskapet på sine hjemmesider.

Samtidig har ColliCare ansatt Marianne Nilsen O’Neill som Regional Manager Møre & Romsdal. Hun skal jobbe med å skaffe nye forbindelser i Ålesund og omegn.

- Etter 12 år i logistikkbransjen kjenner jeg godt til det fantastiske lokale næringslivet i fylket vårt. Denne kontakten med markedet anser jeg for å være et bra utgangspunkt for å etablere ColliCare Projects & Logistics i Møre og Romsdal, sier Marianne Nilsen O’Neill.

Hun forteller at hun vil jobbe for å utvide kundeporteføljen, med fokus på bedrifter som benytter internasjonale sjø-, fly- og/eller bilfrakter.

- ColliCare Projects & Logistics er spesielt sterke innenfor prosjektlast, men vi bygger opp en avdeling som vil kunne dekke de fleste typer fraktbehov; fra stort til smått. Det går nok ikke mange månedene før vi søker etter ansatte for avdelingen vår her i Ålesund, sier Nilsen O’Neill.

ColliCare Project Special ble startet i Stavanger i januar 2020, og har nå avdelinger også i Bergen og Ålesund. Selskapet er ColliCare-konsernets avdeling inn mot maritim sektor, olje & gass, energi, fisk & havbruk, infrastruktur, forsvarsindustri , utstyrsleverandører og øvrige prosjektorienterte markeder.

Powered by Labrador CMS