Helthjem kan levere aviser til nær 100 prosent av Norges befolkninger på lørdager.

Tar steget til hele Norge

Helthjem tar nye steg og leverer lørdagsaviser i postkassen til hele Norge.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Med halvannet års mellomrom kjøres det anbudsprosesser for avislevering til “Utkant-Norge”, en levering som utgjør 15 prosent av landets husstander.

I sommer vant Aktiv Norgesdistribusjon, drevet av Helthjem, anbudet for lørdagsleveringer.

16. januar tar Aktiv Norgesdistribusjon og Helthjem offisielt over stafettpinnen etter Easy2You, men overleveringen er allerede godt i gang.

- Vi har hatt en utrolig god start, og overgangen har gått veldig fint. Nå gleder vi oss virkelig til å sette i gang dette arbeidet for fullt, sier administrerende direktør i Helthjem Mediapost, Per Iversen.

100 prosent

Helthjem leverer i dag hjem til 85 prosent av landets befolkning hver natt, og har over 250 års erfaring med avislevering i veggene og solide eiere i ryggen. Nå blir det i tillegg ekstra fokus på lørdagene.

- For oss er det viktig at flest mulig kan få tilgang på ferske aviser. Med nye ruter kan vi stolt si at vi nærmer oss 100 prosent husstandsdekning på lørdager. Nå skal vi bruke all vår kraft og rutine til å bringe dette trygt og sikkert helt hjem, slik folk er vant til, sier Iversen.

Kutt i bransjen

Det gjennomføres stadige nedjusteringer i leveransene av aviser, brev og magasiner i Norge. Posten kuttet nylig i leveransen til de resterende 85 prosentene av befolkningen, av økonomiske årsaker. Posten leverer nå annenhver dag, tre dager én uke, to dager neste uke, og så motsatt igjen.

- Papiravisen og fysiske brev er fortsatt viktig for mange rundt om i landet, og det er viktig for oss. At folk skal kunne lese den fysiske avisen når den er fersk, ser vi på som en selvfølge og vi skal levere hver dag, sier prosjektdirektør i Helthjem, Christopher Honningsvåg.

Styreleder i Aktiv Norgesdistribusjon, Ingar Merli, forteller hvorfor dette er så viktig for Helthjem:

- Dette er et viktig bidrag til Helthjems langsiktige strategi om å bli den ledende aktøren innen hjemlevering i Norge. Nå gleder vi oss stort til å satse ytterligere på lørdagene og fortsette det gode arbeidet som ligger til grunn i nettverket vårt, sier Merli.

Powered by Labrador CMS