LAGERAUTOMASJON:

Dag-Adler Blakseth i Element Logic (t.h.) ser frem til å jobbe med OmniMod-trioen Sander Engevik (f.v.), Vsevolod Karpov og Tobias Drage Roti.

Element Logic investerer i norsk AI-startup

Element Logic har investert 15 millioner kroner i det norske oppstartselskapet OmniMod AS.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sistnevnte ble etablert av NTNU-studentene Tobias Drage Roti og Vsevolod Karpov i 2020 og er en leverandør av modulsystemer til automatisk pakkesortering og prosessering, ved hjelp av kunstig intelligens.

Selskapet har vært på en investeringsrunde som skal gjøre det mulig å akselerere produktutviklingen. Selskapet har også mottatt støtte fra Norges Forskningsråd og Innovasjon Norge.

- Element Logic er veldig imponert over OmniMod og deres prestasjoner på så kort tid. Teamets kompetanse i innovative konsepter for pakkesortering og sekvensering, og utnyttelsen av AI, er veldig imponerende og utgjør et betydelig konkurransefortrinn i forhold til andre automasjonsaktører, sier Element Logics administrerende direktør Dag-Adler Blakseth.

Element Logic har bygget seg opp som en stor leverandør av lagerautomasjonsløsninger, og er verdens største distributør av Autostore.

- Element Logic er veldig imponert over OmniMod og deres prestasjoner på så kort tid. Teamets kompetanse i innovative konsepter for pakkesortering og sekvensering, og utnyttelsen av AI, er veldig imponerende og utgjør et betydelig konkurransefortrinn i forhold til andre automasjonsaktører, melder Dag-Adler Blakseth, administrerende direktør i Element Logic i en pressemelding.

Powered by Labrador CMS