Ateas Nordensjef Lorna Stangeland, takket hjertelig på norsk da hun mottok prisen for Årets Logistikketablering sammen med Patrik Lööv fra Logistic Contractor. Det vanket både diplom og blomster.

- Jaaaa vi vant!

En stolt Lorna Stangeland mottok tirsdag den prestisjetunge prisen, Årets Logistikketablering.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Utdelingen skjedde på Logistik & Transport-konferansen i Gøteborg som arrangeres denne uken.

Ateas Nordensjef, Lorna Stangeland, takket på norsk da hun mottok prisen sammen med Patrik Lööv, fra utvikleren Logistic Contractor.

Den bærekraftige logistikkløsningen på Ateas 27.000 kvadratmeter store logistikkterminal i Växjö er bakgrunnen for tildelingen av Årets logistiketablering 2019.

 

Få personer har tatt så raske steg inn i logistikkverdenen som Lorna Stangeland. Som Supply Chain Management i Atea er hun ansvarlig for 27.000 kvadratmeter på konsernets nye logistikksenter i Nylanda.

Ros for bærekraftig logistikk

Det er tredje gang tidsskriftet Intelligent Logistik deler ut prisen, med håp om å løfte fram interessante logistikkprosjekt som speiler utviklingen i logistikkbransjen.

– Miljøaspektet er vanskelig å se bort fra i 2019. Ateas etablering har et tydelig utgangspunkt med å skape en bærekraftige logistikkløsninger, samtidig med å forbedre virksomheten og servicen for kundene. Logistikken er bygget på verdiskapende tilleggsservice som konfigurering og renovering av hardware, med basis i en sirkulær recycling-tjeneste for elektronik/telecom, er juryens begrunnelse for tildelingen.

Intelligent Logistiks redaktør, Hilda Hultén, understreker at alle nominerte bør være stolte over at deres prosjekt ble nominert. De øvrige nominerte var Lyko i Vansbro, Speed i Borås og Nowaste Logistics i Helsingborg.

Powered by Labrador CMS