Kjensli var «flue på veggen»

Spenningen er stor i forbindelse med generasjonsskiftet i NHO Logistikk og Transport.

Publisert

Etter 14 år gir Tom Rune Nilsen fra seg sjefsstolen til logistikkveteranen Are Kjensli.

Den nye speditør-bossen Are Kjensli var bare «flue på veggen» da han var til stede på årskonferansen i NHO Logistikk og Transport i Trondheim 22.-24. mai.

Ny frontfigur

Både kolleger og medlemmer i speditørorganisasjonen satte pris på å treffe sin nye frontfigur som erstatter Tom Rune Nilsen fra 1. august.

Selv om det knapt er noen som karakteriserer lederskiftet som å hoppe etter Wirkola, er det mange som ser med spenning på organisasjonens fremtid med ny leder.

Tom Rune Nilsen har gjort seg bemerket som en kunnskapsrik og dyktig leder for speditørene gjennom en årrekke. Ikke minst har juristen Nilsen vist solide egenskaper og styrke innen tollfaget.

Are Kjensli er imidlertid en verdig arvtager med bred erfaring og kunnskap innen både logistikk og bedriftslederskap, blant annet som adm. direktør i CargoNet gjennom mange år. Det mener mange er en god ballast til å lede NHOLT videre.

Tok farvel

Et 60-talls speditører benyttet anledningen til å takke speditør-general Tom Rune Nilsen for innsatsen gjennom 14 år, under årskonferansens festmiddag i ærverdige "Banksalen" i Trondheim.

Nilsen har etablert et sterkt bånd og gjensidig tillit til medlemsbedriftene. Han er også opptatt av at NHOLT er en organisasjon for medlemmene.

– Stammefølelsen er alfa omega, understreket Nilsen med klar adresse til arvtager Are Kjensli.

Ros til Adrianne

Adrianne Ubeda fikk ros etter flere år som styremedlem, men son nå har sagt takk for seg.

Ubeda gjorde for åtte år siden et solid hopp inn i norsk transport- og logistikkbransje som første kvinnelige styremedlem i daværende LTL (Logistikk- og Transportindustriens Landsforening). Hennes innhopp betraktes som en milepæl i speditørbransjen.

Ubeda ble ansatt i Lars Holm Shipping i 1991 som nyutdannet siviløkonom med ansvar for økonomi, regnskap og IT. Siden 2004 har hun vært daglig leder i Tromsø-selskapet.

Powered by Labrador CMS