Norli Distribusjons AutoStore-anlegg i Lier skal utvides kraftig det neste halvåret. Det skjer med Apport WMS.

Apports første AutoStore-integrasjon i Norge

Norli Distribusjon AS, tidligere Thanke AS, har valgt Apport WMS.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Norli Distribusjon AS, som nettopp har byttet navn fra Thanke AS, har valgt Apport WMS i sin strategiske satsning for å komplementere dagens logistikkløsning med et effektivt lagerstyringssystem.

- Vi er utrolig glade over at Norli Distribusjon har gitt oss den tilliten ved å velge oss som partner for deres WMS-prosjekt. Dette blir vår første integrasjon mot AutoStore i Norge, etter allerede tre i Danmark, så det er en stor milepæl for det norske selskapet vårt. I tillegg skal AutoStore anlegget utvides med 150 prosent kapasitet i starten av neste år. Vi gleder oss til å få en sterk referanse gjennom vårt samarbeid med Norli Distribusjon, sier CEO i Apport Systems, Asger Sandberg Petersen.

Maiken Therese Kallesen og Asger Sandberg Petersen i Apport Systems gleder seg over en ny kunde og den første integrasjonen mot AutoStore i Norge.

Thanke AS ivaretar logistikkfunksjonen for hele Norli Libris-konsernet, og distribuerer produkter til bokhandelkjeden Norli med cirka 180 butikker i hele Norge og for nettbutikken Norli.no. I tillegg leveres det varer til Nordic Toy Team, men leketøyskjeden Ringo i Norge, og Lekextra-kjeden i Sverige.

Selskapet holder til i Lier og omsetter for rundt 250 millioner kroner med cirka 15 ansatte.

- Vi er både stolt og ydmyk i henhold til at Norli Distribusjon har valgt oss som en fremtidig sparringspartner på lagerlogistikken. Det er en utrolig fin gjeng mennesker som skal bli en fryd å samarbeide videre med. Begge parter har stor tillit til hverandre og at vi skal løse denne oppgaven på best mulig måte i henhold til kundens fremtidige behov, sier Maiken Therese Kallesen, forretningsutvikler og salgssjef i Apport Systems Norge.

Powered by Labrador CMS