Adm. direktør Henning Berg i ETM Øst AS.
Adm. direktør Henning Berg i ETM Øst AS.

Flytter hovedlageret til Bulk logistikkpark

Elektrogrossisten og el-materiell produsenten Etman flytter til Bulks logistikkpark på Lindeberg.

Publisert

Nybygget er innflyttingsklart 1. september 2020 og skal romme Etmans administrasjon, hovedlager for Østlandet, og proffshop.

At selskapet flytter fra Lillestrøm til Bulk Infrastructures logistikkpark begrunner ETM Østs adm. direktør Henning Berg på følgende måte:

- Vi vokser raskt og trenger mer plass.

ETM Øst AS er et av selskapene i Etman International ASA. Etman har ett produktspekter som dekker LED belysning, stikkontakter, brytere, kabler, sikringsprodukter og annet innen boligelektronikk.

ETM Øst har store ambisjoner, og har hatt jevn omsetningsøkning siden oppstarten i 2008. Selskapet har blitt kåret til Gasellebedrift fire ganger.

- Vi er en outsider i et stort marked, men har fått ett godt fotfeste i boligmarkedet. Vi skal fortsette å utfordre de etablerte grossistene med nye, innovative løsninger av høy kvalitet. Etman begynner å bli godt etablert i Skandinavia, og vi jobber i flere europeiske land for å utvide vår virksomhet, sier Berg.

- Flyttingen til Bulk Park Lindeberg gir oss store vekstmuligheter på sikt, understreker Berg.

Prestisje-prosjekter

Dag Klem i Bulk Infrastructure.
Dag Klem i Bulk Infrastructure.

Bulk Park Lindeberg er et av Bulk Infrastructure sine prestisjeprosjekter. Her har Bulk ervervet et område på 250 mål som nå bygges ut for en rekke store bedrifter, i hovedsak innen logistikk.

De første byggene står ferdige allerede i år. Det er tidligere blitt kjent at maskinleverandøren Sigurd Hesselberg AS, råvareleverandøren Alimenta samt den europeiske markedslederen innen slanger og ledningskomponenter, Hydroscand også flytter til industriparken. Nå får de selskap av ETM Øst AS.

Utleieansvarlig Dag Klem i Bulk Infrastructure AS mener Etman har gjort det eneste rette på flere områder.

- Hovedstaden vår trenger at flere store bedrifter gjør som Etman, flytter ut av sentrum og frigjør plass til boliger i sentrumsnære strøk. Vi er skråsikre på at Etman vil oppnå bedre logistikk internt og for kundene sine ved denne flyttingen, sier Dag Klem.

- Dette gir plass for en god byutvikling, der større logistikklokasjoner ligger utenfor bykjerner men nær store innfartsårer, sier Klem.