Mye av AJ Produkters produkter vil nå distribueres fra ColliCares terminal på Kløfta.

ColliCare leverer for AJ Produkter

AJ Produkter samarbeider med ColliCare for å få ut sine produkter til norske kunder raskere og mer effektivt.

Publisert

1. september rullet første bil med møbler til kontor, skole og lager for AJ Produkter inn på ColliCares terminal på Kløfta. Varene kommer fra AJ Produkters lager i Halmstad i Sverige og skal til norske kunder.

AJ Produkter har et sortiment is in nettbutikk på nesten 20.000 ulike varer innen møbler og utstyr til kontor, skole og lager. ColliCare får nå ansvaret for all distribusjon av AJs produkter i Norge.

– Det ligger mye arbeid bak valget av ColliCare som ny transportør. Både ColliCare og AJ Produkter er bedrifter som jobber hardt for å forbedre og effektivisere sine tjenester. Vi gleder oss til å spille hverandre gode i årene fremover, sier Amund Tangen, daglig leder for AJ Produkter i Norge.

ColliCare får nå ansvar for å hente varer til norske kunder i Sverige, og levere dem til både bedrifts- og privatkunder. Godset vil i noen tilfeller gå innom terminalen på Kløfta for sortering og videredistribusjon, mens ved større leveranser vil ColliCare distribuere rett til sluttkunde fra lageret i Halmstad.

 

Powered by Labrador CMS