Jungheinrich kjøper teknologifirma

Jungheinrich styrker seg på autonomi gjennom kjøp av arculus GmbH

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

For å legge ytterligere vekst på automatisering i sin fremtidige vekst, kjøpte Jungheinrich i fjerde kvartal 2021 arculus GmbH, et teknologiselskap med base i München som opererer i sektoren Autonomous Mobile Robots (AMR).

arculus fokuserer på autonome mobile roboter, moduloppbygde produksjonsplattformer og programvareløsninger for mobil automatisering og har et erfarent team av maskinvare- og programvarespesialister på sine anlegg i Tyskland. Blant arculus sine kunder finnes mange kjente bilprodusenter og industribedrifter fra ulike sektorer.

På plattformen arculus fleet, kan AMR-er og AGV-er fra ulike produsenter kontrolleres vi aett felles system.

Gjennom oppkjøpet av arculus utvider Jungheinrich sin eksisterende portefølje av automasjonssystemer med programvare- og maskinvareløsninger fra den raskt voksende sektoren Autonomous Mobile Robots. Med arculus sitt programvarestyringssystem som tidligere i år vant en IFOY Award, kan AMR- og AGV-flåter fra alle produsenter betjenes fra ett felles grensesnitt.

Dr. Lars Brzoska, adminstrerende direktør i Jungheinrich-konsernet, forklarer fordelene:

- Med anskaffelsen av arculus har vi vært i stand til å utvide vår ekspertise på automatiseringsområdet betraktelig. Viktige AMR-områder som ordreplukking vil fortsette å vokse gjennom stadig økende e-handel. Med teamet fra arculus kan vi oppnå sterk vekst og knytte oss til viktige fremtidige markeder innen automatisert lagerlogistikk. Sammen åpner vi et nytt kapittel i historien om fremtidens lager.

Powered by Labrador CMS