Nils Gjeitnes, avdelingsleder for service og rangering ved IPS-gruppen og salgs- og markedssjef Geirmund Rundhaug fra N.C. Nielsen AS foran Terberg YT223 terminaltraktoren.
Nils Gjeitnes, avdelingsleder for service og rangering ved IPS-gruppen og salgs- og markedssjef Geirmund Rundhaug fra N.C. Nielsen AS foran Terberg YT223 terminaltraktoren.

Gikk for fire Terberg-maskiner

Etter utprøving har IPS Rangering AS valgt å investere i fire nye Terberg rangeringsmaskiner.

Publisert Sist oppdatert

– Etter en testperiode valgte vi N.C. Nielsen som leverandør av fire nye body carrier-maskiner som skal gå ved vårt servicesenter på Langhus og hos PostNord på Alfaset. Korte beslutningslinjer og rask oppfølging gir stabil drift av maskinene, og det er helt avgjørende for effektiv håndtering av kundene våre, sier Nils Gjeitnes, avdelingsleder for service og rangering ved IPS-gruppen.

IPS er en totalleverandør av rangering, som med en betydelig serviceavdeling håndterer reparasjoner og vedlikehold av trailere og påbygg til tyngre kjøretøy. I august i fjor ble den første Terberg BC182 levert, og basert på god erfaring med maskinen og N.C. Nielsen som leverandør, ble ytterligere tre maskiner bestilt. Én Terberg YT223 og to Terberg BC183, opplyser N.C. Nielsen i en pressemelding.

– Tilbakemeldinger fra våre ansatte er at maskinene er både komfortable og sikre å håndtere. Operatøren sitter høyt og har god oversikt, noe som er viktig blant annet ved PostNord på Alfaset der det er høy aktivitet på et forholdsvis trangt område, forklarer Gjeitnes.

IPS Rangering er med sine 21 rangeringsmaskiner den ledende aktøren i Norge innen logistikkservice. I tillegg er IPS-gruppen tilsvarende tjenesteleverandør i Sverige og Danmark, der N.C Nielsen også er nær samarbeidspartner.

Maskinene kan flytte ulike lastbærere gjennom å ha containerramme for flytting av 20/25ft containere, svingskive for semitrallehåndtering og med opsjon på VBG-hengerfeste for håndtering av slepevogner.