Driftssikre Opel Movano

Den største av Opels varebiler, Movano, er ifølge 2015-utgaven av feilrapporten til tyske Dekra best i klassen når det kommer til driftssikkerhet.

Publisert Sist oppdatert

Opel Movano får en feilindeks på 81,6. Dette bør glede alle Movano eiere som da har få feil, moderne BiTurbo-motorer med lavt forbruk og utslipp, noe som til slutt gir lave eierkostnader.

- Det å vinne årets transportklasse i Dekras store undersøkelse er enda et godt argument for å velge vår fleksible Movano. For yrkesbiler, uansett om det er i Tyskland eller andre land i Europa, er lave kostnader til reparasjoner og så få besøk på verksted som mulig en viktig faktor for alle som driver forretning, sier Steffen Raschig, sjef for kommersielle kjøretøy hos Opel.

Varebiler er en viktig del av Opels produktportefølje, og vekststrategi DRIVE! 2022. Opel har som mål å øke salget av Combo, Vivaro og Movano med så mye som 150.000 biler i Europa innen 2022.

Dekra utarbeider sin rapport for ni ulike bilklasser og tre forskjellige kjørelengder. Totalt er rapporten basert på data fra 15 millioner inspeksjoner. Dekra ser på vanlige feil ved brukte biler, som rust på eksosanlegg og slitasje i hjuloppheng for å gi en mer nøyaktig vurdering av holdbarheten til bilene i undersøkelsen.