Rundt 150 interesserte logistikere fikk med seg Logistikk 2022 tirsdag 31. mai.
Rundt 150 interesserte logistikere fikk med seg Logistikk 2022 tirsdag 31. mai.

Vi gjentar suksessen neste år

Logistikk 2022 ble en suksess. Nå er det bare å holde av datoen 1. juni 2023 - da blir det Logistikk 2023!

Publisert

Tirsdag denne uken arrangerte vi i Moderne Transport og Logistikk Inside vår første konferanse, Logistikk 2022 på Vika Kino i Oslo, i samarbeid med Logistikkforeningen. Det gikk såpass bra at vi allerede nå er i gang med planleggingen av Logistikk 2023, som kommer til å finne sted 1. juni neste år.

- Tilbakemeldingene vi har fått etter konferansen tyder på at deltakerne både satte pris på gode lærerike foredrag, og muligheten til å endelig møte kollegaer fra ulike roller i logistikkbransjen. For oss som arrangør var det hele veldig givende, sier MT-redaktør Øyvind Ludt og konferansier Glenn Lund i Logistikk Inside.

- Dermed er det også helt naturlig å begynne å planlegge en ny konferanse neste år. Hold av 1. juni! legger de to til.

Logistikk 2022 var delt inn i fire fagsesjoner, «Vareeierens perspektiv», «Hvordan navigere i en kaotisk verden», «Fremtidens uendelig muligheter» og «Kan grønt være lønnsomt?». Mye av fokus var naturlig nok på hvordan pandemi og uroligheter har forrykket verdens forsyningskjeder, og hvilke konsekvenser det har fått og kommer til å få.

Blant annet fikk vi i Moderne Transport og Logistikk Inside lagt frem vår store vareeierundersøkelse, som blant annet viste at fire av fem norske vareeiere har opplevd ekstraordinære leveringsutfordringer enten på inngående eller utgående vareflyt som følge av verdenssituasjonen. Vareeierundersøkelsen vil du lese mer om på våre plattformer de kommende ukene.

Se bildekarusell fra konferansen:

Powered by Labrador CMS