Malomo skal dele logistikkbygget med BarnasHus.
Malomo skal dele logistikkbygget med BarnasHus.

Flytter inn med BarnasHus

Logicenters har signert avtale med Malomo 3 PL AS som flytter inn i et av nybyggene i Vestby.

Publisert Sist oppdatert

Den langsiktige leieavtalen er på 5500 m² i Torvuttaket 22, en av Logicenters nyutviklede eiendommer. Her vil Malomo dele bygget, som totalt er på 12.000 m² med BarnasHus.

Malomo er en 3PL-aktør for vin og mikrobryggerier i Norge. Eiendommen skal tilpasses deres behov og det jobbes nå med å bygge kontorer og sette inn reoler. Malomo 3PL sine lokaler skal stå klare 1. november 2021

– Logicenters synes det er veldig morsomt å få inn en rasktvoksende selskap som Malomo 3PL AS. Vi er opptatt av å knytte til oss vekst selskaper og har som strategi å være en vekstpartner for våre leietakere. De skal blant annet levere logistikken til Lokalbrygg AS og flere av Norges mindre vin og øl grossister. Fra innflytting er cirka halvparten av lokalet fylt opp, sier Ruben Krantz, Commercial Manager i Logicenters.

Lokalbrygg AS hadde det første året en omsetning på én million kroner i 2020. I 2021 ligger omsetningen an til å havne på rundt 25 millioner og de jobber aktivt med å få inn flere brands i sin portefølje.

– Vi gleder oss til å følge Malomo 3PL og Lokalbrygg sin reise videre, sier Krantz.

Vestby Logistikkpark har en strategisk beliggenhet med nærhet til Oslo og E6. Området har også gode transportmuligheter med nærhet til havnene i Moss og Göteborg. Blant Logicenters eksisterende leietakere i område fins blant annet Barnas Hus, HeltHjem og Prime Cargo.

– Vi ser frem til å flytte inn i et nytt og tilpasset lokale for vår virksomhet. Det var viktig for oss å finne et sted som vi kan vokse i de neste 10 årene. Vi valgte Vestby på grunn av at det ligger 35 minutter fra Oslo og man kommer stort sett inn og ut av Oslo uten å sitte fast i kø. Vi så på lokaler i andre områder, men en helhetsvurdering på reisetid, avstand fra Oslo og pris, gjorde at Logicenters sitt bygg i Vestby ble det beste alternativet. Vi har også nærhet til Asko, Vinhuset og Vinmonopolet sitt e-lager. Dette er svært viktig for vår satsing videre og vi gleder oss til å samlokalisere virksomhet fra Alnabru og Langhus, i et nytt lagerbygg av topp kvalitet, sier Marianne Frydenlund som er Styreleder i Malomo 3PL AS.

Powered by Labrador CMS