Lexit er etablert med i alt seks kontorer i Norge, Sverige og Danmark. Konsernet har 130 ansatte og omsetter årlig for i overkant av 400 millioner NOK. Her fra etikettproduksjonen i i Mölnlycke utenfor Göteborg.
Lexit er etablert med i alt seks kontorer i Norge, Sverige og Danmark. Konsernet har 130 ansatte og omsetter årlig for i overkant av 400 millioner NOK. Her fra etikettproduksjonen i i Mölnlycke utenfor Göteborg.

Ny Lexit-topp

Maud Rahm har tiltrådt stillingen som VD i Lexit Group Sweden.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Maud Rahm har lang fartstid innen den skandinaviske forpakningsindustrien. 
Hun var i mange år CEO for Flextrus Gruppen og før det salgssjef i samme selskap. 
Rahm har også erfaring som VD for Amcor i Drammen i Norge.
Maud Rahm har lang fartstid innen den skandinaviske forpakningsindustrien. Hun var i mange år CEO for Flextrus Gruppen og før det salgssjef i samme selskap. Rahm har også erfaring som VD for Amcor i Drammen i Norge.

Rahm har lang fartstid innen den skandinaviske forpakningsindustrien. Hun var i mange år CEO for Flextrus Gruppen og før det salgssjef i samme selskap. Rahm har også erfaring som VD for Amcor i Drammen i Norge.

Lexit Group er et skandinavisk selskap med virksomhet innen merke- og emballasjeløsninger og innen teknologiløsninger for digitalisering og effektivisering av operative prosesser. Selskapet er en ledende leverandør av etiketter i det norske og svenske markedet, spesielt mot næringsmiddelindustrien. Det svenske datterselskapet er basert i i Mölnlycke utenfor Göteborg der Lexit har egen produksjon av etiketter.

Rahm tar styringen med merke- og emballasjevirksomheten i Sverige og overordnet for selskapet.

- Jeg ser frem til å bruke min erfaring fra den flexible siden og kombinere den mot ytterligere en ny retning i forpakningsindustrien. Det blir en spennende reise fremover hos Lexit som satser stort både på dagens og fremtidens merke- og emballasjeløsninger, sier Rahm.

De siste årene har Lexit Groups CFO, Eivind Hatlelid, fungert som VD i det svenske selskapet. Hatlelid fortsetter i CFO-rollen for Lexit-konsernet.

Lexit er etablert med i alt 6 kontorer i Norge, Sverige og Danmark. Konsernet har 130 ansatte og omsetter årlig for i overkant av 400 millioner NOK. Selskapet er eid av et investeringsfond sammen med ledelse og ansatte.

Powered by Labrador CMS