Lexit vokser

Click to add Lexit har kommet til enighet med Markem-Imaje (MI) om å ta over distribusjonen av deres produkter og løsninger i Norge, Sverige og Danmark.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Avtalen innebærer at Lexit også tar over organisasjonen til MI i Skandinavia. Overføringen er planlagt gjennomført fra 1. april i år.

MI er en av verdens ledende leverandører av utstyr og løsninger for merking og sporbarhet. Selskapet har til nå hatt egen distribusjon i Skandinavia. Fremover vil MI overlate ansvaret for skandinaviske sluttkunder til en lokal partner og har da valgt Lexit. Lexit blir enedistributør for MI.

Sjur Skjæveland, administrerende direktør for Lexit-konsernet.
Sjur Skjæveland, administrerende direktør for Lexit-konsernet.

Overføringen innebærer at Lexit blir vesentlig større med flere sterke kunderelasjoner, flere innovative prosjekter og økt salg. Den kanskje viktigste endringen er at Lexit knytter til seg en gruppe med sterke fagpersoner – på utstyr og software – innen salg, prosjektplanlegging, tekniske tjenester og i sentrale støttefunksjoner. Videre vil Lexit få en enda bredere portefølje av produkter, løsninger og ekspertise til å bistå våre kunder med å løse deres utfordringer. Ett eksempel er blekkmerking der MI er ledende i markedet.

MI har vært ute etter en partner som de mener kan utvikle virksomheten videre ved å jobbe enda tettere med kundene i Skandinavia.

– Kundenærhet har vært det viktigste temaet i samtalene med MI. Som lokal partner skal vi kunne møte kundenes behov enda bedre og også bruke vår infrastruktur til å holde lokalt lager av deler og forbruksmateriell. Sammen med MI skal vi levere på ambisiøse planer fremover, sier Sjur Skjæveland, administrerende direktør for Lexit-konsernet.

MIs virksomhet vil over det neste året integreres med Lexits eksisterende virksomhet.

Vi ser med glede frem til å kunne ønske mange nye medarbeidere velkommen og vi er sikre på at denne overtakelsen vil innebære en ytterligere styrking av Lexit og vår evne til å bistå våre kunder.

Powered by Labrador CMS