Sparer 1365 Euro på 1000 timer

  1365 Euro på 1000 timer. Dette er Lindes løfte til kunder som kjøper truck i den nye EVO-serien som ble lansert på LogiMAT. 1365 Euro er omtrent 10.500 norske kroner.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

 

Den nye serien består av gass- og dieseldrevne motvektstrucker med kapasitet fra 2,0 til 5,0 tonn. Maskinene lanseres samtidig som de nye Steg III B-utslippskravene for trucker med motoreffekt fra 37 til 56 kW trer i kraft.

- Vi ser frem til å lansere nye EVO i Norge. Disse truckene vil gi oss en enda bedre standing på motvekt, et markedsområde hvor vi allerede gjør det veldig bra i Norge, sier markedsdirektør Kai Paulshus. Han var på LogiMAT for å inspisere den nye serien.

Markedsdirektøren trekker frem motoren i de nye maskinene:

- Effekten er kraftig forbedret og utslippene betydelig lavere.

Med de nye motorene kommer også nyutviklede oljepumper til hydraulikken.

For første gang leveres også sikkerhetsinnretningen «Curve assistant» som standard på Lindes motvektstrucker. Denne sørger for forsvarlig forsering av svinger.

Paulshus fremhever også førermiljøet i de nye truckene.

- Hyttene er i europeisk toppklasse. Vi er heldige som får maskiner til Norge med så bra hytter som standard, sier Paulshus.

Demo-versjonen av EVO-truckene på LogiMAT var uten førerhus, men Paulshus forsikrer at fabrikkhyttene er godkjent for Norge.

 

 

Powered by Labrador CMS