SAS Norges nye pressesjef, John Eckhoff.
SAS Norges nye pressesjef, John Eckhoff.

John Eckhoff ny pressesjef i SAS

John Eckhoff blir ny pressesjef for SAS i Norge. Han kommer fra tilsvarende stilling i Posten og tiltrer sin nye stilling den 1. februar.

Publisert

Eckhoff har vært Postens pressesjef i fem år, og kom da fra Dinamo PR. Han har tidligere jobbet som pressevakt og kommunikasjonsrådgiver i NAV og som reporter og vaktsjef i NRK.

Sterkt miljøengasjement

–  Dette er helt klart en av de aller mest spennende kommunikasjonsjobbene i Norge. Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på den. SAS har en sterk merkevare og er en synlig aktør i mediebildet. Det er mange som har blikket rettet mot flybransjen i en tid med et sterkt miljøengasjement og økende globalisering. Jeg ser frem til å vise hvordan SAS muliggjør kombinasjonen av reiseglede og miljøansvar, blant annet som et av de ledende flyselskapene innen satsing på bærekraft, sier John Eckhoff.

Informasjonssjef Knut Morten Johansen, som har ivaretatt pressesjefsrollen for SAS i mange år, har gått inn i ny posisjon som direktør for samfunnskontakt, Head of Public Affairs i Norge.

Her har han ansvar for å videreutvikle relasjonen mellom SAS og omverdenen gjennom strategisk kommunikasjon mot relevante interessenter som myndigheter, organisasjoner og opinionen generelt.