SERVICE: Iveco har inngått avtale med Lier Lastebilservice AS på Lierskogen. Fra v. Terje Bonnegolt, Iveco, daglig leder Ivar degrd i Lier Lastebilservice AS og Helene Norman-Dupuy, Country Sales Manager Iveco Norge

Glede hos Iveco

LIERSKOGEN: Det var stor jubel hos Iveco Norge AS da de åpnet et helt nytt salgskontor og servicepunkt på Lierskogen utenfor Drammen.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

PÅ TUR: De siste månedene har disse bilene fartet land og strand rundt for å vise frem noe av det Iveco har å tilby transportsektoren.

Det nye senteret ligger godt plassert, bare et steinkast fra E18, og i samme bygg med flere andre og kjente bedrifter innen tungbilbransjen. Terje Bonnegolt har fått salgsansvaret ved den nye avdelingen som dekker området som tidligere het Buskerud fylke. Iveco Norge har ikke hatt egen avdeling i Drammens-området de par siste årene, men nå er importøren tilbake for fullt.

Rett nok har kontoret vært i drift en tid, men selve åpningen ble lagt til juni og i forbindelse med Iveco-karavanen «Iveco 2021 – Din Tur» som mange bilinteresserte trolig har observert rundt i landet denne våren.

Service

Et av de andre selskapene som holder til i samme hus på Lierskogen er Lier Lastebilservice AS, og dette selskapet blir også servicepunkt for Iveco. Lier Lastebilservice ble stiftet i 2007 som eget serviceverksted for Utengen Transport og Svensrud Transport AS. Sistnevnte har senere solgt seg ut av selskapet, mens Ama Andersen og Buskerud Anleggstransport er kommet inn.

Da Lier Lastebilservice sist sommer flyttet inn i de nye lokalene, åpnet de samtidig for eksterne kunder og i dag skrur selskapet på alle merker. I tillegg utfører de reparasjoner på hengere og påbygg, og reparerer hydraulikk-systemer. De har også eget slangeverksted.

Selve verkstedet har tre løp som hver er på 6x36 meter, samt en PKK-hall. I dag er det 10 ansatte mekanikere der som ledes av daglig leder Ivar Ødegård, men målet er å komme opp i 12 mekanikere. Verkstedet holder åpent mellom 6 og 22, men Ødegård legge til med et smil at han ikke er fremmed for tanken om 24-timers service i fremtiden.

Powered by Labrador CMS