Åpnet Postens nye Molde-terminal

Den nye terminalen blir arbeidsplass for 230 medarbeidere.

Publisert Sist oppdatert

Konsernsjef Dag Mejdell åpnet onsdag 1. oktober en ny felles terminal for Posten og Bring i Molde. Terminalen skal bidra til at konsernet kan gi kundene i regionen et enda bedre tjenestetilbud, melder Posten i en pressemelding.

Terminalen blir en av de først av til sammen 18 terminaler rundt om i Norge der Posten vil samlokalisere post, pakker og gods.

- Økt samhandling er en nøkkel i å videreutvikle Posten-konsernet. Mens volumene innen den tradisjonelle postvirksomheten går ned, vokser volumene innen pakke- og godsområdet. For å lykkes i konkurransen og vinne kundene, må vi være effektive og tilby løsninger i tråd med kundenes behov, sa konsernsjef Dag Mejdell under åpningen.

Fra 1. oktober overtar Molde også området som dekkes av postnummer 66, fra Trondheim, og utvider dermed nedslagsfeltet for terminalens virksomhet.

- Vi har fått en moderne terminal i Molde, men det er våre medarbeidere her som kan gjøre at dette blir en terminal i toppklasse, sa konsernsjef Mejdell i sin tale under åpningen onsdag.