TIPs storsatsing

TIP Norden investerer 29 millioner Euro i 740 nye enheter.

Publisert Sist oppdatert

TIP Trailer Services ser lyst på fremtiden og satser nå 29 millioner Euro i Norden, noe som innebærer kjøp av 740 nye enheter inn i den eksisterende flåten. De første nye trailerne var tilgjengelig for levering til kunder i juni. Investeringen er ifølge pressemeldingen første trinn i bedriftens ekspansjon og utvidelsesstrategi i regionen.

Ifølge Kenneth Hellsten, Regional Commercial Leader i Norden har overgangen fra amerikanskeide GE til kinesiskeide HNA hatt positiv innvirkning på TIP, blant annet gjennom utbygging av infrastrukturen.

- Kundene vil først se endringen i form at et økt servicetilbud, nye verksteder, servicebiler og at vi også tilbyr tredjeparts enheter. Nye komplette løsninger vil tilbys logistikkbedrifter, som for eksempel vedlikehold og reparasjoner på deres egne enheter, all administrasjon fra bestilling av service og visning til håndtering av fakturaer og planlegging av deres flåte. Vi åpner opp for nye kundegruppe som for eksempel bryggerier, meierier og produserende bedrifter der logistikken kun er en supportfunksjon, forklarer Hellsten.

I Norden har selskapet åtte verksteder, som skal dobles innen utgangen av 2017. Deriblant åpner selskapet et nytt verksted i Vestby i Akershus i august.