Ole A. Hagen (til venstre) og dosent hos BI, Eirill Bø (til høyre) delte ut studentprisene til Pernille Ekrem (fra venstre), Andrea Lovisenro og Julie Loennechen.

BI stakk av med studentprisene

Hedret under Transport & Logistikk 2019.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Under festmiddagen på Transport og Logistikk-konferansen hadde kommunikasjons- og markedsdirektør i PostNord Ole A. Hagen og Eirill Bø fra BI gleden av å dele ut studentprisen for beste bachelor- og masteroppgave innen logistikk i Norge.

Logistikkprisen er rettet mot kunder av PostNord som har samarbeidet om forbedringer som gir økt konkurransekraft, gjennomførte analyser eller andre forbedringsprosjekter.

Beste bacheloroppgave gikk til Andrea Lovisenro og Pernille Ekrem fra BI for oppgaven med tittelen «Hvilke konsekvenser og risiko står Nortura ovenfor ved å endre prisformatet på transport av dyr, fra pris per dyr, til pris per kilometer?»

Beste masteroppgave gikk til Julie Loennechen og Fredrik Tennøy fra BI. Oppgaven var en del av et forskningsprosjekt sammen med PostNord Solution, TØI og Cognia. Utgangspunktet for prosjektet var hva man kan bruke datafangst fra godstogene til i forhold til å optimalisere og forbedre transportene. Oppgaven hadde tittelen «Transporteffektivitet gjennom kjøreatferd».

Powered by Labrador CMS