Folkets nettfavoritt

Mer enn 55.000 personer har avgitt sin stemme i kåringen av Norges netthandelsfavoritt.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er Posten og Bring som står bak kåringen Folkets nettfavoritt, der det har vært mulig å stemme på sine norske favorittnettbutikker gjennom Postens portal Norges nettfavoritter.

Folkets Nettfavoritt blir den nettbutikken som får flest stemmer i løpet av kampanjen. Årets mest populære nettbutikk ble Stormberg, opplyser Posten i en pressemelding.

Under en eFrokost Posten og Bring arrangerte for kunder, leverandører og andre e-handelsinteresserte i dag fikk turtøyspesialisten vite at de har fått flest stemmer blant det norske folk.

– Rekordhøye 55.000 stemmer ble avgitt i kåringen, og det er vi veldig glade for. Det norske folk har stemt fram et bredt spekter av norske nettbutikker, og Stormberg fikk flest stemmer av samtlige nettbutikker, sier konserndirektør for e-handel i Posten, Gunnar Henriksen.

På plassene like bak Stormberg fulgte Get Inspired og Komplett på henholdsvis 2 og 3 plass. Totalt 1300 norske nettbutikker fikk stemmer i årets kåring.

- Felles for de mest populære nettbutikkene i denne kåringen er at de har en lojal kundemasse som de har mobilisert til å stemme dem fram gjennom blant annet nyhetsbrev og sosiale medier. Neste år håper vi at enda flere nettbutikker mobiliserer sine kunder til å stemme dem fram, sier Henriksen.

Alle nettbutikkene som har fått en stemme i kåringen vil være med videre til vurdering for de øvrige Netthandelsprisene som Posten og Bring deler ut hvert år, der en uavhengig jury kårer blant annet Årets Nettbutikk.

Prisene blir delt ut under logistikk- og netthandelsdagen LOAD 18.september.

Powered by Labrador CMS