Logistikkprisen til Fenes

Lars Inge Fenes fikk æren av å åpne konferansen, og han fikk jaggu inn siste ord også da han holdt takketalen under festmiddagen.

Publisert Sist oppdatert

Den 40. utgaven av Røroskonferansen er vel i havn. Etter to dager med logistikk og moro, ble det hele avsluttet med festmiddag lørdag kveld.

Og tradisjonen tro skulle den årlige logistikkprisen i Trøndelag deles ut. I år gikk den til Lars Inge Fenes, til stormende jubel fra en fullsatt storsal på Røros Hotel. Ca. 250 personer ble trykket inn i storsalen til festmiddagen og det er blant annet Senja-væringens evne til å fornye trøndelagsavdelingen i Logistikkforeningen som vant jurystemmene. De siste årene har den tradisjonsrike konferansen gradvis trukket flere deltakere. Legger man til et godt lederskap av Trøndelagsavdelingen siden 2005 (har sittet i styret siden 2002), var han både et populært og ukontroversielt valg.

Juryen besto for øvrig av Guttorm Sand (PostNord Logistics), Rolf Aarland (Trondheim Havn IKS) og den pensjonerte forenings- og bransjeveteranen Jan Are Tevik.

PS! Du kan lese en mer fyldig rapport om Røroskonferansen i MTs marsutgave (MT 2-2014).