Logistikkprisen til Fenes

Lars Inge Fenes fikk æren av å åpne konferansen, og han fikk jaggu inn siste ord også da han holdt takketalen under festmiddagen.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den 40. utgaven av Røroskonferansen er vel i havn. Etter to dager med logistikk og moro, ble det hele avsluttet med festmiddag lørdag kveld.

Og tradisjonen tro skulle den årlige logistikkprisen i Trøndelag deles ut. I år gikk den til Lars Inge Fenes, til stormende jubel fra en fullsatt storsal på Røros Hotel. Ca. 250 personer ble trykket inn i storsalen til festmiddagen og det er blant annet Senja-væringens evne til å fornye trøndelagsavdelingen i Logistikkforeningen som vant jurystemmene. De siste årene har den tradisjonsrike konferansen gradvis trukket flere deltakere. Legger man til et godt lederskap av Trøndelagsavdelingen siden 2005 (har sittet i styret siden 2002), var han både et populært og ukontroversielt valg.

Juryen besto for øvrig av Guttorm Sand (PostNord Logistics), Rolf Aarland (Trondheim Havn IKS) og den pensjonerte forenings- og bransjeveteranen Jan Are Tevik.

PS! Du kan lese en mer fyldig rapport om Røroskonferansen i MTs marsutgave (MT 2-2014).

Powered by Labrador CMS