Stappfullt på Transport & logistikk

Årets konferanse er så populær at arrangøren har måttet avvise 30 utstillere. Men det er fortsatt mulig å melde seg på.

Publisert Sist oppdatert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Neste uke er det klart for årets store bransjetreff innen transport og logistikk. Mandag 21. og tirsdag 22. oktober arrangeres konferansen Transport & logistikk på Gardermoen. Det er 54. gang konferansen arrangeres, og nytt av året er at også logistikk innen olje og gass har fått innpass.

Venter på ny regjering

Regjeringsskiftet har skapte ekstra usikkerhet foran konferansen. Tirsdag klokken 13 er det nemlig klart for Den Store Samferdselsdebatten, der representanter fra alle partiene på Stortinget samt den nye regjeringen skal delta.

- Nå venter vi i spenning på hvem den nye samferdselsministeren blir - samt hvem de nye komitemedlemmene blir. Alle ministrer og stortingspolitikere skal inviteres og de skal ha anledning. Dette skal på plass samtidig med at alt annet skal på plass, sier konferansegeneral Jo Eirik Frøise.

Du kan se hele programmet her.

Utstillingen er utsolgt, og faktisk er 30 utstillere avvist fordi det er fullt. I alt er 95 aktører med som paneldeltakere eller foredragsholdere fra seks ulike land.

- I løpet av de årene jeg har ledet konferansen, er nok denne en av de beste, sier Frøise.

Rekorddeltakelse

Totalt nærmer det seg 800 påmeldte deltakere. Det blir også rekorddeltakelse under middagen mandag kveld. Over 500 har meldt seg på.

- Lammene på Gardermoen går nok en usikker uke i møte, flirer Frøise.

Under middagen skal også Moderne Transport-prisen deles ut. Prisen deles ut til som i særlig grad har utmerket seg innen fagfeltene logistikk og transport. Prisen er delt ut helt siden tidsskriftet Moderne Transport ble etablert i 1968.

Det er fremdeles mulighet til å melde seg på konferansen vi nettsiden: http://www.konferanse.info/

 

Powered by Labrador CMS