Posten reduserer blant annet tidsvinduet for hjemlevering fra fire til én time.
Posten reduserer blant annet tidsvinduet for hjemlevering fra fire til én time.

Mer fleksibel hjemlevering

Posten øker valgfriheten for å tiltrekke seg netthandleskunder.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Postens netthandelskunder skal i fremtiden få større valgfrihet ved hjemlevering. Allerede i forbindelse med Black Friday og julehandelen kan de selv velge dato for leveransen, og perioden der pakken leveres reduseres fra fire til én time.

En digital tjeneste via Posten-appen gjør dette mulig. Samtidig kan mottakeren følge pakken i sanntid underveis, og kunden kan se hvilken plass man har i køen før pakken blir levert på døren.

Om det likevel ikke passer å være hjemme, kan mottakeren enkelt velge å få pakken levert en annen dag, eller at pakken skal settes igjen ved døren eller et annet sted som kunden selv bestemmer.

Tjenesten rulles nå ut i Stor-Oslo inkludert Follo, Trondheims-området, Stavanger, Sandnes og i Bergenregionen. Målet er at den skal være på plass i alle disse områdene før Black Friday og juletrafikken. - Vi er sikre på at dette blir en tjeneste både nettbutikkene og deres kunder vil like. Når tjenesten nå lanseres i Oslo vil all hjemkjøring av netthandelspakker i sentrum skje med fossilfrie kjøretøy, sier konserndirektør Per Öhagen i Posten.

Powered by Labrador CMS