Heidi Bergsveen går fra en selvstendig rådgiverrolle til å jobbe for Langebæk Consulting på heltid.

Heidi Bergsveen til Langebæk

Etter mange år som selvstendig logistikkrådgiver og aktiv nettverksbygger, går Heidi Bergsveen til en fast stilling i det skandinaviske konsulentselskapet Langebæk Consulting AS.

Publisert Sist oppdatert

Dermed drar Langebæk, som har mer enn 45 års erfaring innen lager, logistikk og SCM i Norden, nå nytte av Heidi Bergsveens faglige kompetanse og ikke minst sitt store nettverk.

Fakta Langebæk Consulting

  • Logistikk- og supply chain-konsulentselskap med over 45 års erfaring
  • Hovedkontor i Allerød nord for København
  • Rundt 45 ansatte – de fleste i Danmark, men også i Sverige og Norge
  • Sommeren 2021 åpnet Langebæk kontor i Oslo. I forkant av etableringen hadde konsulentselskapet bistått i mange norske prosjekter i flere tiår.

  • Kunder er blant annet B&O, Carlsberg, Elektroskandia, Saint Gobain, Lundbeck, Jysk, Coop (DK, SE og NO), Netto, Dinex, Matas, Det danske forsvaret, Arla, Elgiganten, DLG, Tine, Helthjem, Mestergruppen og Brødrene Dahl.

– Med ansettelsen av Heidi som Lead Consultant styrker vi vårt norske team betydelig. Heidi har eminent kompetanse innen prosjektledelse, inkludert elementære prosesser og styring, samt stor innsikt i den norske logistikkbransjen, blant annet gjennom sin nettverksvirksomhet, sier Martin Schultz, administrerende direktør i Langebæk Consulting AS.

Bergsveen har vært tilknyttet Langebæk som «Associate Consultant» det siste året, men får nå fast arbeidsplass ved Langebæks kontor på Helsfyr i Oslo.

Martin Schultz er administrerende direktør i Langebæk Consulting AS, og deler sin tid mellom de tre skandinaviske landene. Nå styrker han laget i Oslo med Heidi Bergsveen.

– Jeg er veldig glad for å utvide mitt engasjement hos Langebæk, det er et spennende og innovativt selskap. Jeg ser frem til å gjøre en forskjell for bedrifter med rådgivning i beslutningsprosesser og optimalisering av supply chain og logistikk, sier Bergsveen selv.

I tillegg til sine år som logistikkrådgiver, har Bergsveen også hatt eget logistikkselskap i 12 år og er styreleder i Logistikkforeningen avd. Østlandet. I tillegg har hun også jobbet som foreleser i logistikk ved Folkeuniversitetet sin Fagskole og har hatt ansvaret for å bygge opp ett nytt logistikkstudie i 2022.

– Å ha Heidi om bord på heltid i den nye rollen betyr blant annet at vi har en enda bedre mulighet til å imøtekomme våre norske kunders ønske om fysisk tilstedeværelse. Vi er inne i en spennende vekstreise, og derfor er timingen med Heidis aksept av rollen veldig god, sier Martin Schultz.

Powered by Labrador CMS