Fra Scandinavian til Greencarrier

Scandinavian Shipping & Logistics AS skifter navn til Greencarrier Shipping & Logistics AS 2. September.

Publisert Sist oppdatert

Greencarrier Group, et av Nordens største privateide transportselskap, kjøpte Scandinavian Shipping & Logistics i 2011 som en del av sin langsiktige strategi om å utvide sine tjenester, både i regionen og globalt.

Ferdig-"brandet"

Adm. direktør Øyvind Lygre i Greencarrier Shipping & Logistics AS forteller at de fleste av selskapene i konsernet nå er «brandet» Greencarrier.

- Ved å bringe alle selskapene under Greencarrier-logoen, gjør vi det klarere for markedet at vi opererer som én samlet organisasjon, med alle de fordeler det gir våre kunder. Det vil også styrke merkenavnet og kjennskapen til det, og tilrettelegge for økt samarbeid med våre søsterselskaper og andre samarbeidspartnere, sier Lygre.

I 13 land

Greencarrier Group opererer i 13 land, inkludert Kina, og har mer enn 800 ansatte. Gruppen var tidligere kjent som Björk.Eklund Gruppen.

Lygre understreker at Greencarrier Shipping & Logistics AS vil fortsette å tilby spedisjon, shipping, terminal- og havnelogistikk med høy grad av personlig service.

Selskapet har kontorer i Bergen, Drammen, Moss, Kristiansand og Stavanger som nå tar det nye navnet, samt Ths Arbo Høeg AS i Larvik.

Spesialist

Greencarrier Group har spesialisert seg på skreddersydde globale transport- og logistikkløsninger. Virksomhetsområdene er Greencarrier Shipping & Logistics, Greencarrier Freight Services og Greencarrier Liner Agency. Hjemmemarkedet er de nordiske og baltiske landene og globale transportløsninger med fokus på Øst-Europa, Sentral-Asia og Kina.

Selskapets nye nettsider har adressen: www.greencarrier.no/shipping-logistics.