Logistikkdagen Østfold, som arrangeres av Logistikkforeningen i fylket, er en fin arena både for faglig og sosial forbrødring med andre logistikk-kollegaer.

Digitalisering og vanskelige kollegaer

Logistikkdagen Østfold byr på flere aktuelle temaer som bør interessere de fleste med en fot innenfor logistikk og transport.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Logistikkforeningens avdeling i Østfold arrangerer tradisjonen tro sin endagskonferanse i april på Quality Hotel og Resort i Sarpsborg.

I år er 10. april datoen, og programmet er nå spikret. Digitalisering, autonomi og miljø preger dagsordenen, og vi får høre fra svært kunnskapsrike og erfarne foredragsholdere.

Blant annet skal Erling Sæther fra konsulentbyrået Flowchange snakke om «10 år med transport og logistikk; klimavennlige transportløsninger», mens Torstein Magelssen fra Volvo Trucks skal snakke om fremtidens autonome transporter.

Last ned hele programmet her: Program

Men transport er ikke alt. Effektiv lagerdrift er også viktig, noe både logstikksjef hos Norges Lastbærer Pool, Kjell Ove Hansen, og Steffen Larvoll fra Driw vil ha fokus på.

Selvsagt skal også Logistikk- og Innovasjonsprisen 2019 deles ut i år. I fjor var vinneren Asko Øst.

Spennende blir det også høre fra Åse Louise Rolfsøn Skogø, seniorrådgiver i Forsvarets Logistikkorganisasjon (FLO), som skal fortelle hvordan man i all verden legger til rette for en gigantisk militærøvelse som fjorårets Trident Juncture.

Og har du slitsomme kollegaer? Selvsagt har du det 😉 Da er foredraget til Per Henrik Stenstrøm noe for deg: «Lær å takle primadonnaer og vanskelige kollegaer».

Konferansier er som vanlig Tommy Steine.

Meld deg på her. 

Powered by Labrador CMS