Det nyetablerte Harlem Solutions i Sarpsborg har hatt en rivende utvikling siden starten våren 2017 og vil ha 23 Volvo lastebiler i drift før året er omme. Her fra leveransen av Norges første Volvo Ocean Race-lastebil. Selger Kim Christensen (t.v.) og daglig leder Dag Harlem ved overleveringen. Foto: Volvo Norge

Harlem kjøper 13 nye Volvo

Den første av dem er en spesialutgave (Volvo Ocean Race). Når alle nybilene er levert, før jul 2017, har selskapet 23 Volvo-lastebiler.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Harlem Solution AS i Sarpsborg fikk overlevert den første i Norge av årets utgave av den spesielle bilen som tas frem i forbindelse med starten av Volvo Ocean Race som går verden rundt.  

Når Volvo Ocean Race går av stabelen, har man muligheten til å bestille en helt spesiell utgave av Volvo FH. De vil være til salgs i en begrenset periode og er biler som det er gjort litt ekstra ut av, ikke minst på innvendige detaljer og utvendig dekor.

Matvarer og medisiner

- Vi har bestilt 13 nye Volvo FH, og da syntes vi det var litt artig å begynne med denne spesialutgaven, sier Dag Harlem, en av eierne i Harlem Solutions AS.

De 13 nye bilene er hovedsakelig Volvo FH 500 og FH 540, alle med I-Shift Dual Clutch og de skal leveres i oktober og november. Innen året er omme, har det nystartede firmaet en flåte på 23 Volvo lastebiler, en formidabel utvikling på få måneder.

- De skal inn i kjøring innen matvarer og medisiner, som er våre største satsingsområder, forteller Harlem.

Når det gjelder Harlems Volvo Ocean Race-bil, så har de valgt å kombinere designet med sin egen hvitfarge, noe som er fullt mulig for alle. Bilen de har valgt, er en Volvo FH 500 6x2 trekkvogn med I-Shift Dual Clutch og påbygg fra FJ. Alle bilene til Harlem Solutions er solgt av Kim Christensen, Volvo Truck Center Oslo.

Seter og ratt

Spesialmodellen (Volvo Ocean Race) vil være mulig å kjøpe i en begrenset periode.

Designet vil være tilgjengelig både på FH og FH16 Globetrotter og Globetrotter XL. Interiøret har en anelse av blått skinn på setene og kartet over seilasruten trykket på seteryggen.

Man finner også logoen til Volvo Ocean Race flere steder i bilen, og rattet har røde sting som skinnet er sydd sammen med.

Seilasen

Volvo Ocean Race starter 22. oktober i Alicante i Spania, og første etappe går til Portugal.

Deretter skal båtene konkurrere ved å seile etapper verden rundt. Stoppesteder er blandt annet Melbourne, Hong Kong, Auckland, Cardiff og Göteborg, før det hele avsluttes i Haag i Holland den 30. juni 2018. Man kan følge seilasen ved å gå inn på nettsiden til Volvo Ocean Race,

På siden vil man hele tiden bli oppdatert på hvordan det ligger an rent resultatmessig og hvor de til enhver tid befinner seg. Hver enkelt båt som deltar har egne mannskaper ombord for å sende film i nåtid, slik kan man på nettet følge hver enkelt båt.

Powered by Labrador CMS