NLFs «lastebilgeneral», Geir A. Mo, er en av Norges viktigste stemmer i samferdselsdebatten. Her sammen med samferdselsminister Jon Georg Dale.

Misliker diskriminering og båstenking

NLFs «lastebilgeneral» er en av Norges viktigste stemmer i samferdselsdebatten.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Og 26. mars innleder NLF-direktør Geir A. Mo på den tradisjonelle temasamlingen i Dovrehallen i Oslo til Seniorgruppen i Logistikkforeningen.no – Østlandet.

Her vil han sette søkelyset på hvordan det jobbes for en ansvarlig transport.

Rettferdighet

Han er opptatt av at alle transportører på norske veier skal bidra til økt trafikksikkerhet - uansett opphav. Diskriminering vil han ikke ha noe av i arbeidet med å avdekke kritikkverdige forhold i næringen.

- Vi finner useriøse transportører og vi finner useriøse transportkjøpere. Skal man sikre ansvarlig transport må vi avsløre begge kategorier. Uavhengig av nasjonalitet, sier Mo som understreker at ansvarlig transport handler ikke om nasjonalitet.

Han understreker viktigheten med å se helheten i transportkjeden og et nært samarbeid mellom transportformene, og med ansvarliggjøring av alle ledd i transportkjeden for å høyne bransjestatusen.

NLF-direktøren er også styreleder i Trygg Trafikk og Opplysningsrådet for Vegtrafikken (OFV). Blant annet gjennom disse rollene har han blitt en av Norges viktigste stemmer i samferdselsdebatten.

Mot nye høyder

Til høsten har han en av hovedrollene i Norges største transport-happening noensinne, Transport & Logistikk 2019.

Sammenslåingen av NLFs tradisjonsrike transportmesse og NHOs Transport & Logistikk-konferanse blir en messe uten sidestykke i norsk sammenheng.

NLF, Norsk Industri, NHO Logistikk og Transport og Norges Varemesse står bak Norges største transport-happening noensinne på Lillestrøm, 26.- 28. september.

Powered by Labrador CMS