Wee.no er norsk forhandler av det kinesiske truckmerket Lonking, som nå kommer med en ny hardfør truckserie.
Wee.no er norsk forhandler av det kinesiske truckmerket Lonking, som nå kommer med en ny hardfør truckserie.

Lanserer ny truckserie tilpasset fuktig kystmiljø

Importøren Wee.no slipper de første seks nye Lonking-modellene på markedet.

Publisert

Lonking Holdings Ltd. er en av verdens største produsenter av maskiner til industri og anleggvirksomhet, og produserer årlig rundt 100 000 trucker. Wee.no AS, som representerer merket i Norge, lanserer nå Lonkings nye serie motvektstrucker som består både av elektriske og dieseldrevne modeller. Modellene er ifølge en pressemelding spesielt tilpasset fuktig kystmiljø.

Truckene har tripleksmast med løftehøyde på 4,5 meter som standard.
Truckene har tripleksmast med løftehøyde på 4,5 meter som standard.

Lonkings elektriske trucker, med modellbetegnelse B og BE, kommer enten i trehjuls- eller i firehjulsmodeller med løftekapasitet på henholdsvis 1,5 tonn, 1,8 tonn, 2,5 tonn og 3,5 tonn. Samtlige har drift på forhjulene og er utstyrte med trippleks friløftmast for fremkommelighet ved lav takhøyde. Motvektstruckene har en løftehøyde på 4,5 meter og en gaffellengde på 120 cm. Gaffelspredere og hydraulisk sideskift er standard. Det samme er styrehus med varmeapparat.

De to dieseldrevne modellene (DT-modeller) har begge fire hjul og en løftekapasitet på henholdsvis 2,5 og 3,5 tonn. Med unntak av motoren, en Xinchai 3E22YG51 (Euro 5), er de dieseldrevne motvektstruckene tilsvarende utstyrt som sine elektriske søsken.

Lonkings nye serie er godt egnet for røffere utendørsbruk i kystnære strøk, forteller maskinansvarlig i Wee.no, Jan Sigurd Bakken.

– Dette er trucker som fungerer fint til mellomstore bedrifter med lager- og verksteddrift. Samtidig er de tilpasset et røffere, ramsalt miljø da de har manuelle sentraler og minimalt med elektronikk som kan påvirkes av salte og fuktige omgivelser. Dette er enkle maskiner både å håndtere og vedlikeholde, men uten at det går på bekostning av finnish og egenskaper, avslutter maskinansvarlig i Wee.no, Jan Sigurd Bakken

Powered by Labrador CMS