Bakspeilet er en høyoppløselig skjerm.
Bakspeilet er en høyoppløselig skjerm.

Smart speil for varebiler

Se i bakspeilet selv om varebilen ikke har bakvinduer.

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ford har lansert et bakspeil til sine Transit Custom og 2T Transit med nye muligheter. Det nye bakspeilet ser akkurat ut som et hvilket som helst annet bakspeil. I realiteten er det en høyoppløselig skjerm hvor du får panoramautsikt over alt som skjer bak bilen. Dermed kan du se både syklister, fotgjengere og andre kjøretøy, selv når lasterommet er fullt eller du har bakdører uten vindu.

Alle Ford-forhandlere kan bestille og ettermontere det nye smartspeilet som er tilgjengelig for alle Transit 2T som er produsert etter 2014 og Transit Custom-modeller produsert etter 2012.

Det såkalte “Full Display interior mirror” viser i realtid det et kamera som er plassert bak på varebilen fanger opp. Skjermen i bakspeilet tilpasser seg automatisk lyset i kupeen og gir deg den beste visningen.

Systemet gir deg også utsikt bak varebilen som er dobbelt så bredt som det du får med et vanlig bakspeil. Dette gjør at sjåføren får en bedre oversikt over områdene rundt bilen, om det er når de nærmer seg en rundkjøring, bytter felt eller svinger inn i sidegater.

Powered by Labrador CMS