Tar stafettpinnen til Norge

DHL Express Norge går inn som hovedsponsor for ”verdens største mosjonsløp” i Frognerparken 21. juni.

Publisert Sist oppdatert

- Dette gleder vi oss til, sier en entusiastisk Terje Aarbog, administrerende direktør i DHL Express (Norway).

- Vi ønsker å bruke arrangementet til å motivere og engasjere ansatte, kunder og konkurrenter, fortsetter Aarbog.

DHL Express er hovedsponsor, mens Aftenposten er mediesponsor. Bedriftsidretten står for gjennomføringen av selve arrangementet.

DHL-sjefen understreker at DHL-stafetten Oslo er ikke bare et mosjonsløp – det er en folkefest. Det som gjør dette løpet annerledes, er alle aktivitetene rundt løpsområdet.

Løpet foregår i Frognerparken på en utradisjonell, flat, tilskuervennlig og utrolig vakker løype i hjertet av Oslo. Området danner en perfekt ramme om arrangementet.

Stort i Danmark

Helt siden midten av 1980-tallet har DHL i Danmark sponset DHL-stafetten, som nå arrangeres i flere danske byer. Over 200.000 deltakere løp DHL-stafetten der i fjor, noe som gjør dette til verdens største mosjonsløp.

Aarbog sier at dette er en stor suksess i Danmark og tror derfor også at DHL-stafetten vil bli positivt mottatt i Norge. - Som danskene starter vi også i hovedstaden, men vi har lokasjoner over hele landet, og ser ikke bort ifra at stafetten med tiden kan vokse, forteller Aarbog.

Fakta:

DHL-stafetten OSLO arrangeres i Frognerparken 21.juni 2016 klokken 18.00.

Stafettløp for 4-personerslag.

Hver deltaker løper 4 km.

Herre-, dame- eller mikslag (2+2).

Alle kan være med – fra eliteløpere til gående.

Start og mål ved Skøyen Skole.

For mer informasjon, vennligst kontakt: Linda Bengtsson, Marketing Communications Manager, DHL Express Norge, Tlf.: +47 984 208 01, e-post: [email protected].

Hjemmeside DHL-stafetten OSLO: http://www.dhlstafettenoslo.com.