DHL Express rangeres som en av verdens beste arbeidsplasser.

På den globale toppen

DHL Express er rangert som en av verdens beste arbeidsplasser.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den verdensledende logistikk- og ekspressleverandøren, DHL Express, er anerkjent som det sjette beste arbeidsstedet i verden i 2018.

Bak arbeidsgiverrangeringen står det globale analyse- og konsulentfirmaet Great Place to Work® og FORTUNE.

I år deltok mer enn 7000 organisasjoner i undersøkelsesprosessen, som representerte stemmene til 12 millioner ansatte over hele verden. Fra denne gruppen er 25 valgt til verdens beste arbeidsplasser. Kriteriene bygger på tillit, analyse av forholdet mellom ansatte og ledelse, andre ansatte og deres jobber.

- I DHL Express bygger vi vår forretningsstrategi rundt våre motiverte ansatte, sier Ken Allen, CEO DHL Express.

- Motivasjon er nøkkelen

- Vi mener at å motivere de ansatte resulterer direkte i kundetilfredshet og lojalitet, som gir suksess for virksomheten. Våre mer enn 100.000 ansatte er den største ressursen vi har. Det er derfor fantastisk å se at vår investering i våre medarbeidere viser en bærekraftig effekt, sier DHL Express-sjefen i en pressemelding.

DHL er den globale markedslederen innen ekspress og logistikk med tilstedeværelse i 220 land og områder. DHL har en unik produktbredde og tilbyr ekspressfrakt, sjøfrakt, biltransport, lagring, internasjonal post og 3. parts logistikktjenester. DHL er en del av Deutsche Post DHL Group. Den totale gruppen har omlag 480.000 ansatte, og konsernet genererte en omsetning på over 60 milliarder euro i 2017.

Powered by Labrador CMS