Logistikksjef Skandinavia i Jackon AS, Ole Iver Mæhlum får nå bedre kontroll på selskapets tollhåndtering.

Jackon får toll-kontroll i skyen

Ved å bruke en skybasert løsning for tolldeklarasjoner skal Jackon få bedre kontroll, og raskere håndtering.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Jackon er en ledende produsent av isolasjon, byggesystemer, våtromsprodukter samt spesialprodukter og emballasje til byggebransjen og annen industri. Med totalt 21 fabrikker i 6 land i Europa – 18 av fabrikkene ligger i Norden, trengs kontroll på tollhåndteringen.

Jackon AS velger nå skybasert tolløsning fra Descartes for å forenkle og effektivisere tollbehandlingen.

Med Implementeringen av den nye GCT-løsningen (Global Customs and Transport) vil Jackon forenkle og effektivisere håndtering av deklarasjoner og annen viktig dokumentasjon for internasjonal transportbehandling.

– Ved å bruke Descartes løsning for tollhåndtering får vi full kontroll over våre import- og eksportdeklarasjoner. Vi kan skape raskere og sikrere dokumenter som er nødvendig for vår tollhåndtering. sier Ole Iver Mæhlum, Logistikksjef Skandinavia i Jackon AS.

Blant det Jackon ønsker å oppnå er at kundene får varene deres hvor de vil og når de vil. Med implementeringen av den nye løsningen vil Jackons tollforvaltning bli enklere og mer effektiv, samtidig som den også er fullt oppdatert og tilpasset nye og endrede krav fra tollmyndighetene.

– Vi er stolte over at Jackon har valgt vår løsning for å gjøre tollstyringen deres jevnere og bedre. Vi er også glade for å kunne delta og hjelpe Jackon med å nå sine forretningsmessige mål, sier Lars Persson, salgssjef for Norden på Descartes.

Jackon har i alt 21 fabrikker i 6 land i Europa. Her fra fabrikken i Fredrikstad.
Powered by Labrador CMS