Schenker bytter til Green Cargo

DB Schenker øker kapasiteten mellom Oslo og Narvik og bytter til Green Cargo som leverandør av togtjenester på strekningen.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

For to år siden byttet DB Schenker fra Green Cargo til CargoNet som operatør på jernbanetransport mellom Oslo og Narvik. Nå bytter de tilbake når dagens avtale går ut 31. desember. 

Avtalen er verdt 100 millioner kroner, og vil ifølge Schenker sikre kundene økt konkurransekraft og fleksibilitet i et voksende marked mellom landsdelene.

«Avtalen vil gi store muligheter for fremtidig vekst, samt bedring av leveringskvalitet, og forutsigbarhet i fremføringen», heter det i en pressemelding fra Schenker. 

Selskapet opplyser at samarbeidet med Green Cargo vil gjøre dem bedre rustet for fremtiden. I pressemeldingen står det:

«Kvalitet har vært et hovedpunkt i forhandlingene, og når vi nå inngår et forpliktende samarbeide vil det styrke tilbudet til markedet betydelig. For Schenker vil dette bety at vi får tilgang på moderne materiell som er meget driftssikkert. Kapasiteten på NRE-toget vil også økes betraktelig og sammen med høyere transportkvalitet så vil dette styrke tilbudet til næringslivet betydelig.»

Powered by Labrador CMS